Fredag

och som vanligt suger det i tarmen:)

Idag har jag väl inte hunnit göra så mycket, jobbade till 15:00, tog Gertrud till valbo för att köpa kattsand.
Riskabelt kanske men d var något jag behövde göra kände jag, och det var d värt:) 
sen så ville jag inte åka tillbaka till viken så vi styrde kosan mot A-Hill för att ta en kaffe med världens bästa flator;)

På vägen hem skulle jag stanna o tanka, Gertrud blev törstig...
Stoppade i kortet och valde pump 12.... Kanske dumt med tanke på att det stog 11 på pumpen...

Letade febrilt efter pump 12 och önskade att ingen annan skulle hitta pump helvete före mig. Stog o sneglade på en långtradare o hoppades på att inte den stog vid pump 12. DYRT o fylla en sån:)
Jag märker väl sen hur mycket någon har tankat för....Drygt...
Typiskt min otur...

Började snällt om efter att ha stått där ett tag och sett dum ut, valde denna gång pump 11 och vips så gick d att tanka:)

Ikväll blir d vin, öl o trevligt sällskap. Nice!

Just nu lite grinig men d går väl över, eller slår över...
Man vet ju liksom aldrig med mig;)

Tur att man både e snygg och smart, hur hade d annars gått;)

image35

Ny telefon!

Nu har jag fått min nya telefon och den snälle försäljaren ska hjälpa mig att göra så jag kan använda mitt gamla nummer, men han skulle fixa d i morgon så jag kan inte nås på min mobil förns i morgon 10:00.

Jenny var här tidigare o käkade pizza med mig o Danne, lr rättare sagt så åt vi med henne:)
Efter d tog Jenny och jag en behövlig promenad till min bror o hämtade lite kaffe och ciggaretter o sen förbi Enen, sen hem igen.

Nu ska jag försöka få tag i mina vapendragare o kolla vad dom har för sig.

Du e såååå fin;) Puss!

image34

Pressad!

Bliiiir man lite pressad;)
Ja ja, jag vet att jag inte bloggat på länge men det har inte hänt något nytt.
Jag äter, knullar, sover och jobbar;)

Sitter på jobbet nu vill inte gå upp på avdelningen och jobba...bläääääää!
Ikväll vill jag att mina vapendragare ska hälsa på, d var ett tag sen nu:)
Och självklart så vill jag ha dit Danne;)
Igår vann jag med hästlängder;)

Jag har fortfarande inte fått min nya telefon, men hoppas på att d e den som väntar på mig på konsum enen, åker dit efter jobbet... Så blir jag okontaktbar så vet ni varför:)

Fick ringa min mamma igår och förklara mig...Inge roligt...Iaf när det visade sig att jag inte hade behövat göra d:)
Men vill gärna att min mormor ska leva några år till så d var väl lika bra;)

Bloggar mera sen, var rädd för att hamna på "listan"....:)

Dyrt att vara rastlös...

Som sagt så är det dyrt att vara allt för rastlös...

Idag slutade det med att jag beställde ny telefon och ett nytt abonemang. Hade jag varit riktig i huvudet så hade jag kollat lite olika mobiler och inte beställt den första jag såg:) Men fin e den och bra verkar den vara. Tyvärr inte rosa, men röd;) Och jag tänker inte kolla några mobiler nu så jag ångrar mig:)
Skulle jag vara okantaktbar i slutet av veckan är det för att jag inte fattade vad killen jag pratade med sa om mitt nummer som jag har nu och vill ha i fortsättningen. Han förklarade snällt två gånger eftersom jag inte förstog sen tyckte jag synd om honom och sa att jag förstog pricis;)
Misstänker att han fattade att jag e en förvirrad person för jag fick hans mobilnummer och ska ringa honom när jag fått mobilen för att allt skulle bli rätt:)

Idag slutade jag 13:00. Nice!
Tog Gertrud med ut i lantluften en sväng o tog en kaffe med mamsen.

Mina hormoner håller på o tar över min kropp!
Måste...skaffa...en....p-ring...
Jag utan p-ring en längre tid e inte ens kul! Stackars arbetskamrater o mina nära o kära. Ha ha ha:)

Vet inte vad denna afton kommer att erbjuda än men e d kaffe måste jag tyvärr tacka nej, är alldeles för speedad redan:) Men någonting vill jag göra innan det blir dags för sängen.
Rastlös som satan!

image32

Alla Helga dagar e händelserika dagar

Så var man hemma från jobbet o nyduschad och tabletterna har slutat verka, sitter o väntar på Danne:)

Ja..gårdagen var ju händelserik som d flesta av mina dagar verkar vara nuförtiden:)
Jag o Cicci pratade med varandra! Men hon kommer förmodligen börja ignorera mig sen när feberyran gått över;)
Men det var kul som fan, d e ju inge roligt o vara osams.
Sen blev d follar o melodifestivalen med brudarna från jobbet, efter d avancerade vi till Tonys/8 ball för ovanlighetens skull:)
Där hände det något "skumt" när jag skulle gå hem som jag inte räknat med...inte Camilla heller med tanke på hennes min när hon såg mig
Ha ha ha!
Men vi (jag & "M") verkar ha delade meningar om vems "fel" det var. Jag yrkar på hennes! *Det är aldrig mitt fel vad det än gäller så ni vet, det är alltid någon annans;)*





Satans huvudvärk

Sitter på jobbet o e tokdåsig. Fattar typ inget:)
Ringde min andre chef o hörde mig för om lite piller så min huvudvärk går över o hon tyckte jag skulle ta 2 alvedon o en dexofen (svagaste). O d gjorde jag o blev snurrig som fan, huvudvärken gick bort en stund faktist. Den börjar krypa tillbaka nu, men om jag ska klara av att ge pensionärerna medicin så kan jag inte ta fler piller:)

Fan va go du e! Riskerar både liv o körkort för att komma o "hälsa på" en "snabbis" innan jag börjar jobba;)

Måste anstränga mig nu, skriver mera sen...Om gårdagen o sånt:)
...

Trött som fan

Hemma igen!
Åkte till A-Hill o mötte upp mina vapendragare för att sedan ta "finbilen" *förstår inte vad d e för fel på Gertrud;)* till Bomhus o hälsa på Danne o Hedwig. Där blev d en kopp kaffe o Pippi Långstrump:)
Fan vad jag önskar att jag hade varit ledig i morgon, då hade jag ju kunnat sova där, men d får bli en annan gång:(
Gulligt av henne att ge mig en hej då kram! *sötast*
Tycker d e riktigt stort av dig att fortfarande vilja träffa mig efter jag "lättade mitt hjärta några ton" Hade jag varit i din sits hade jag förmodligen bett dig brinna i helvetet. O andra sidan e jag "lite" hetsigare än dig också. Även utan kaffe i kroppen;)
Tur för mig att du fortfarande vill, tycker ju liksom om dig;) *puss*
Nu sängen...Zzz


Mot Bomhus!

Har löst mitt dilemma!

Mot bomhus!
Tur att man har vänner som hittar;)

Du e sååå söt;)

Be right back!

I´m alive!

Jobbat fm idag o d SUGER! Tack o lov att man slutade 13:00, så nu blir d powernap i soffan om katterna tillåter:)
E fortfarande i valet och kvalet om mina aktiviteter för kvällen...vill ju...men har 2 pälsbollar som kommer få vara själv i en evighet då...o d andra problemet e att jag inte hittar till bomhus *har närminne som en guldfisk med pannlobsdemens*

image28

Blääää!

Idag har jag bara varit döende... Kom inte upp ur sängen till ena jobbet och fick komma 2 timmar för sent till de andra o jag e fortfarande döende. Tror min "migrän oskuld" försvann idag. Har aldrig haft d förut.

Tror kroppen gav mig en "kaffe hämd" idag. Buuuu!

Jag o Jenny var ner på 8:an en sväng igår o hade skitkul som vanligt:) Sen gick jag hem FÖRE stängning som är något väldigt ovanligt vad gäller mig. Smög ner i sängen för att inte väcka Danne...
Tyckte mig höra 3´s som sa typ: Va sa jag! Klockan är 02:05! D e sent! Man brukar faktiskt pussa lr krama på den andre när man kommer hem (lr ngt sånt )( d sista var mera åt Bine hållet). Men det visade sig att det var Danne som pratade, jag svär man tar lätt fel ibland *harkel* ganska ofta;)

Berättade min stora hemlighet/mitt stora problem så nu kommer allt kännas mycket enklare för mig...Inte för dig kanske,, men tänk på vad jag skrev till dig idag så känns det kanske bättre. Puss!

Nu blir det sängen o förhoppningsvis lite sömn

ALLDELES för mycket kaffe

Idag har jag haft en heldag med "lillebror" stackarn, tror inte han insåg att jag skulle bli såååå jobbig som jag e just nu:D Som sagt så har jag fått i mig alldeles för mycket kaffe i dag.
Jag är en blandning mellan påtänd, dement och fjortis. ingen höjdare för omgivningen:)
Dagen har varit skitkul förutom att jag spelade bort mina sista pengar och förlorade i pilkasstning 2 gånger, blev pålurad ngt abonemang på omega-3 syror (som Botte SKA betala mig ur:) ), kommer vara sömnlös pga kaffeintaget och Mike på 8 an tror att Tommy e min nya dejt (stackars Tommy;) )
Tommy var o klippte sig o blev skitsnygg! Sen gick vi hem o "porrsurfade" innan 3´s kom:)
3´s kom hit o lämnade tillbaka Gertrud så jag tvingade "lillerbror" att följa me till Gävle o lämna hem 3´s. Och jag misstänkte att Bine hade hunnit sakna mig, vi har ju inte setts sen igår:p Men jag tyckte dom var otrevliga som inte bjöd på kaffe! Förstår inte varför...hmm...
Nu har dom lämnat över mig till Danne o dom tycker synd om honom! Kan inte förstå;)
Fan d e onsdag o d suger i min sociala-öl tarm!

Nu ska jag försöka varva ner o vara lite trevlig (för er som inte tror d e möjligt så ska jag försöka bevisa att jag kan ibland om jag vill tillräckligt mycket...kanske..vi sätter inga pengar på d här vadet va???)


Ledig

Sista lediga dagen *suck*, men det är nog bara bra, håller på o kryper ur skinnet vid d här laget! Booooring!

Igår fick jag påhälsning av två hysteriska flator;) Vi var som vanligt sugna på ngt och bestämde oss för att baka pizza... Det blev en stenhård pizza med tomatsås och köttfärs, det visade sig att jag varken hade ost eller olja hemma:D
Så efter vi tryckt i oss d o hällt i oss alldeles för kolsyrad dricka så var vi fortfarande sugna på ngt så jag o 3´s åkte till Willys o köpte godis medans Bine o Danne åkte o hyrde film:)

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Putsat några fönster, redan druckit alldeles för mycket kaffe o tittar nu på våra bästa år. Reklamen e slut!!

Tack o hej!


 


Hatar möbler!

Just nu hatar jag möbler över allt annat!!!

Som vanligt när jag har tråkigt o e rastlös så försöker jag möblera om... Och som alla gånger slutar det med att det ser likadant ut som när jag började...
När ska jag lära mig att jag inte kan ha möblerna på så många olika vis?! Eller rättare sagt så går det inte att ha på ngt annat vis än som jag har. Jävla skit vardagsrum!

Men fick mig lite träning och slog ihjäl lite tid så jag får väl se det positivt, o soffan e numera mindre, så en liten förändring blev d ju tillslut :)

Jenny kom hem från Spanien i går kväll o e TOK brun o hade en massa roligt o berätta. Så det blev ett donken mål o en massa prat till 01:40 typ:)

Nu e kaffet färdigt! Tänk att det går åt en hel kanna kaffe när man har tråkigt:) *Harkel* menade två...Kaffe e gott ;)

See ya friends and fuckers!


 

Jobbigt

Har en miljon olika tankar som flyger omkring i mitt huvud....Snart sprängs det, orkar inte tänka längre! Behöver verkligen lätta på trycket för det gör verkligen ont...
Får panik snart!
Tar en pause från mitt liv ett tag så kanske jag kommer underfund med vad som händer och sker...

http://www.youtube.com/watch?v=IgFwiCApH7E

Texten till den här låten e klockren!

Love you all!


God natt..

...friends and fuckers!

Avslutar denna afton med ännu en bild av mina 2 av mina bästa vänner. Ni e så vackra!;)
image21


Danne...

...e skrämmande lik Bine på alla d sätt o vis har jag upptäckt (inte utseendet). O fler o fler bevis på att dom e lika dyker upp hela tiden:D Ha ha ha! *Roligt!* ;)
Pussssss!

image19


I går blev d film o chips och lite brottning, jag blir lätt störig utan mina hormoner;) Nån som vill sponsra mig med en p-ring? För omgivningens skull:) Men det var roligt att du kom hit o sov o myste lite även fast d inte låter så på mig. Iof så var vi inte ens ifrån varandra ett dygn än´s men lite saknad var du;)

Nä nu bär d av till jobbet som vanligt..*suck*

image20

Håller tummarna!

Vill skänka en varm tanke till 2 av mina bästa vänner! Hoppas allt löser sig till det bästa för er, det är ni värda!
Förstår inte varför allt skit ska drabba er! ( I skiten räknar jag även in mig;D )
image18

Tråkigt!!

Vart tog fredagen vägen?? Hmm... Dagarna går alldeles för fort när man börjar komma upp i åldern.
Igår spenderade jag nästan all min lediga tid i A-Hill, tack för skitgo mat o massa kaffe!:D Sen blev d jobbet som vanligt.
Danne har äntligen fått sin fina bil, bilder på den dyker säkert upp på hans blogg i sinom tid:) www.engmans.blogg.se
Nä nu blir d dusch sen jobb. Buuuu! Tråkigt!
Skriver kanske sen beroende på om d händer ngt lr inte.
Ska kolla om jag har någon ful bild på 3´s o lägga upp, var ju ett tag sen nu;)
image17


jaaaa...

jahapp, då var d torsdag... Idag har jag faktiskt varit ledig hela dagen o umgåtts med Tommy o Danne större delen av tiden. Nina var hit o fikade innan hon skulle jobba. Fan vad jag saknar henne!:(

Igår blev d Lillbuben och 8:an o ett x antal heineken. D sög ju liksom i min sociala tarm;)

Så jävla skön låt!
http://www.youtube.com/watch?v=E5HVKxcJXqQ

Onsdag...

Jahapp, idag har d väl inte hunnit hänt nånting än. Mamma hälsat på, Peter kikade förbi, tvättat lite o snorat ikapp med Danne;) Snart jobbet....blääääää....

I går....hmm.. Hälsade på flatorna i A-Hill, var i skolan några minuter, var på studiecirkel, var till Brynäs en sväng o lämnade filmerna till Mattias, Danne hade dejt me Peter på parkeringen i valbo, sen bar d av till viking för att hämta upp lite mat sen hem o mysa:)
mmmm....vikingsallad......mums!

Fina flickor kommer till himlen, vi andra kommer hur långt som helst!

Pajkasstningen verkar ha tagit slut...skönt som fan!!

image16

Trött jag bliiiiir!

Undrar vilka som e barnsliga!
Börjar bli trött på allt jävla ältande kring den här jävla historien! Gå vidare!
O varför sitta o fantisera ihop historier om div. grejjer???
Alla påhopp på Danne börjar också bli jävligt tröttsamma! Det var JAG som ville börja träffas! D e inte Danne som hämnas o verkligen inte jag heller. Danne vill inte ha Cicci o d vet hon så sluta fantisera ihop dina egna historier!
Har för mig att vi senast igår var överens om att det var skönt att inte vi blivit osams om allt d här. Och idag sa du att du inte bryr dig ett skit om det här och att du e så jävla trött på att höra om d här hela tiden. ME TOO! Men du vill uppenbarligen att d ska bli värre??? Eller vad?
Och du har alldeles rätt...Eftersom inte vi "parvis" har samma uppfattning/historier om situationen så måste ju någon ljuga... Och eftersom d cicci sagt till mig förut stämmer överens med vad Danne säger till mig om vad som hände o skedde mellan dom då. Så vet jag inte hur du kunnat få ihop helt andra historier/spekulationer??? Det betyder ju att vi hört olika versioner?
Undrar vem som blir lurad...




Jag e så jävla mooooogen;)

A-Hill

Ganska händelselös dag, jag o T målat på jobbet *tror vi e färdiga nu*,  har spenderat i stort sett hela dagen i A-Hill hos flatorna. Ikväll, bara en massa myyyyyyyyys;)

Sötast!!!!

 Myyyys på elit nivå! Bara så ni vet så e han skitsöt i rosa morgonrock;)

världens vackraste vän!

3´s de-Jongeimage9

sant d!

image8

kan missuppfattas...

Det är inte 3´s på bilden i förra inlägget till er som undrar;) 
image7


hmm...



image6
Är inte bakis idag faktiskt! Jippi! Vaknade i tid i dag också med lite hjälp;)

Gårdagen var superlyckad! Började bra med tanke på att jag fick vakna brevid dig, mindre roligt att åka till jobbet men d e ju ett måste. Sen kareoke o ost o kex o vin såklart:D Jätteroligt!

Sen bar d av till bomhus o där hade jag gärna stannat men pälslingarna här hemma var hungriga:) 
Barn e ju riktigt söta ;)


Längtar till sommaren!

Tänk vad roligt man kan ha med en plastkasse;)373179-5

Fredag...

Ja då va d helg igen o dags för en stänkare...Denna gången ingår det även biljard, kareoke o annat smått o gott, ska bli kul som fan! Ska försöka lura med mig min svullna vän med fru så mina arbetskamrater får höra deras vackra stämmor:D
Tur att T på jobbet hänger på o generar sig med mig;)

Det har varit några skumt händelsefyllda dagar på både gott och ont. "Svek" en av mina bästa vänner men det visste hon sen förr att jag skulle göra uppenbarligen så d var ingen överraskning. Jag tycker mest att det är mer rättvist nu... Jag bytte ju upp mig o d rejält;)
Trodde faktiskt inte att det hela skulle sluta lr ska jag säga börja(??) så här. Trivs som fan gör jag i all fall och tänker fortsätta med det.
Bara för att jag är Helga så är jag ingen robot, även jag har känslor...

Fan d e svårt att blogga med en kanin i ansiktet!


Fortfarande lika tråkigt...

Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker...


Boooooring!

Jag gör väl ett nytt försök till att skriva blogg. Alla andra gör ju d. *svag för grupptryck*

Ja va i helvete ska man skriva då...hmm...

Har ju inte ens hunnit gjort ngt intressant idag:D Jag tror jag får ta en funderare innan jag börjar om......
Hoppas och vet att kvällen kommer bli mycket intressantare än vad min dag varit hittils.. ;)

Krya på dig min väldigt svullna vän så du slipper vara på sjukhuset hela tiden! Jag vill ju åka stjärtlapp!!!!:D

Min aldra bästaste gå bort vän:D

RSS 2.0