Wohoo!

Äntligen en fungerande dator och fungerande internet!

Ja vad har hänt sen sist...
Massa saker händer hela tiden i mitt liv och runt om det. Väldigt rörigt just nu är det iaf.
Men som vanligt löser sig allt med tiden så det är bara att vänta ut d...

Var med om världens konstigaste datorinlämning förra veckan.
Ringde Dell o sa att jag måste lämna in datorn eftersom den var hel död. Dom sa att ett bud kommer med ett paket som jag ska soppa datorn i och sen skriva under. Dom skulle inte ringa före=ingen telefonkontakt. Så dom ville att jag skulle hålla mig hemma och väna på dom mellan 8-17 i måndags. Eftersom jag jobbade då sket jag i vilket, när jag var på jobbet ringde dom o var skitsura för att jag inte var hemma, förklarade snällt att även jag faktiskt har ett liv o inte tänker vara hemma från jobbet för att väna på dom. Kom överens om att jag skulle hålla mig hemma 8-17 på tisdagen i stället. Vilket var jävligt tråkigt!
14:30 ringde ngn Lillen o sa åt mig att komma ner på krysset med datorn, väl där ar han dator o säger att han skulle ringa lr komma förbi när han var färdig med den, sen åkte han.
Wth! Fick inte skriva på ngt lr stoppa ner datorn i ngn form av paket!

Känns som jag har blivit blåst o att den där Lillen tänker sälja mitt innehåll typ:)
Ja ja, håller iaf tummarna på att jag faktiskt får tillbaka den, får nöjja mig med min lilla dator så länge:)

Igår när jag vaknade o kollade igenom mina fickor hittade jag bilnycklar som inte var mina, har inge minne alls från tillfället jag måste ha fått dom på fyllan kvällen före. O ingen verkar sakna dom, så idag lämnade jag in dom till polisen, visste inte riktigt vad jag skulle göra med dom, så nu finns dom där:)

Nä hitta på ngt att äta kanske, sen fika med Jonas, see ya!!




RSS 2.0