Underbara sol!!

Passar på att skriva ett snabbt blogginlägg innan d e dags att dra till Kostombudsträffen jag inte ser fram emot att sitta på till 16 då jag måste åka vidare till jobbet, vill juh vara ute i solen idag!!

Ja hänt sen sist då... Umgåtts med massa vänner, grillat etc, nice :)

I går var jag fan driftig :) Först jobbade 9:00-14:00 (pilot) sen hämtade jag upp Dennis och åkte o fiskade vid stugan, nappade inget så vi tog årets första bad i stället, SVINKALLT kan jag tala om, försökte tina upp i solen, men det gick juh sådär :) Sen tillbaka till sandviken och bowlade men pappa,jag förlorade som vanligt :D Sen panik handla kött och sånt, sen vidare till Sätra för grillning, sen vidare till 3´s o hjälpte henne slinga håret, efter det vidare till vallhov, hämtade upp Ayar, sen ner på 8:an. Väl där firade visst folk den där Messi, så fotbollsgalna kurder och champange blev d till ja jag vet inte när vi gick hem, sen väl hemma blev d mys o en massa prat till typ 5 på morgonen, supernice!

Idag har ja vaknat, kört hem "Johan";) , fikat med Johanna Tollbrant, betalat räkningar, fixat med stöldanmälan, etc,nu måste jag skynda till murgårdsskolan, Tjo på ett tag!!! :)


Sverige

Ja då var man hemma i sverige igen...
Blandade känslor pricis som sist, men var inte lika jobbigt som sist då jag grät, kändes skitjobbigt även denna gång, men försöker tänka positivt att jag snart kanske åker igen. Fattar inte, thailand och dess invånare har verkligen förtrollat mig, lr iaf koh samet och dom som befinner sig där :)
Pratade med Johanna idag också så vi pratade lite ö minnen, nice :)
Nä, tillbaka vill jag!

Vädret i sverige e helt ok, för det mesta sol och rätt varmt, men så fort d börjar bli kväll e d svinkallt :-/

I morgon ska jag ut till mamma och pappa på påskmat sen blir d fisketur med lillebror, så nu känns det att det är vår!! :)

Mkt här hemma har gjort mig väldigt glad, träffa vänner, sova i min säng, iof så vaknade jag en miljon ggr i natt och inte fattade vart Jonna och Malin var, tar tid att komma tillbaka till verkligheten :)

Sen finns det saker som bara gör mig ledsen också, som att se vänner jag verkligen bryr mig om må skit och vad jag tycker inte har d bra, men men...

Många tankar går även till en av mina bästa vänner i hennes och hennes familjs svåra period. Ni finns alla i mina tankar hela tiden <3  

Idag har jag varit i sätra och umgåtts med 3´s o Mileja, så sjukt underbar unge!
Stackarn blev jätteledsen o tokgrinade när vi målade för hon tyckte att mamman jag målade inte var fin lr liknande, illa då man får ett barn att gråta hysteriskt för att man målar så dåligt :D

I morgon bitti tar jag min sista tablett också, ska bli skönt som fan!
Fick provresultaten idag också, men d enda som stog var att det inte var Salmonella, shigella eller vibro.
Så jag får nog aldrig veta vad d var, förutom att d inte var ngt av dom 3 :) 

E sjukt trött så ikväll blir d lugnt, ska kolla Big brother o se vad jag missat sen blir d sooooooooova!

på återseende!

Tack bästaste fruarna för en sjuk rolig resa!!!


Songkran!!!

Ja men va roligt, nu när songkran äntligen har börjat så ligger jag hemma med typ matförgiftning...

I dag ska jag fan ta mig ut om jag så ska behöva bära blöja o spypåse! Var ut tidigare igår och köpte mig en pistol iaf. Hann även använda den ett tag innan min kropp sa NEJ nu e d du som går hem och stannar där. Fan!! Jag som verkligen sett fram i mot d här :(

Köpte först en stor skrämmande pistol med en elefant mamma och en elefantbäbis, trycket i den går att disskutera, en stråle gick rakt upp o den andra rakt ner, hade inte en chans mot barnen o tanterna så jag gick o köpte en ny stor o grym pistol, den e rosa och har mimmi o musse pigg på sig :)

Johanna (åh Jonna) och Emma e inte heller nå pigga, Åh Jonna hade varit till sjukhuset och fått en spruta och lite medicin. Hade tankar på att försöka ta mig dit fram till d att Emma berätta vad kalaset kostade, så nej, inge läkarbesök för min del:) Vägen dit e inte så rolig heller för den delen.

Det ligger typ 10-15 minuter bort (vid piren) och nu under songkran så tar d säkert minst 30 minuter eftersom det bokstavligt talat e vattenkrig o INGEN kommer undan.

Har haft så sjukt roligt under resan, träffat massor av roliga människor! Åh Jonna o jag funderar redan på att boka ny resa till typ vintern, få se vad ekonomin säger, den här gången blir d inget billigt skitbolag heller för den delen.

Åh Jonna åker härifrån i dag, tråkigt som fan, tur att vi har Emma dom sista dagarna här :)

Ja förrgår blev d karate fylla alá whiskey bucket´s.

Kvällen började lugnt med knytkalas o balkong party hos Emma, sen gick vi ner till Sinsamut där dom redan hade startat songkran, kul som fan! Sen gick vi till Ploy och där börjar minnet svika mig...

Köpte även ett par flip flop kvällen till ära, men dom finns juh inte kvar som ni kanske förstår :)

Tappade bort min kamera.... :´(

Så jag kommer inte att lägga upp flera bilder. Tänkte om jag ska köpa en ny, men jag kommer juh bara vara kvar här tills på söndag, så nee, onödigt...

Usch... Vill inte åka hem...


Underbara Thailand! <3

Börjar verkligen irritera mig på att min platt tång gick sönder på än gång. E sjukt trött på alla lockar!

Förutom d i-lands problem e allt bara bra, lr mer än bra måste jag erkänna, numera har vi sol, det är varmt, EA har fixat så vi har biljetter hem (tack så jätte jätte mkt!!!!)

Kan inte föreställa mig hur d e runt om oss. Snöar i vietnam, översvämningar på koh samui, monsunregnet i phuket, jordbävning i burma etc.

Visst märker man att vädret inte alls e som d var förra året då d var skitvarmt o sol o blå himmel hela tiden nästan, nu e d sol lite mulet och bara helften så varmt, men jag tycker det är helt ok. Hade inte velat vara i sverige nu iaf, kallt som fan :)

Igår var vi på Thai boxning, en falang ställde upp o fick spö, inte helt otippat, men han höll ut länge lär jag säga. Roligast såklart var juh att se Sao slåss. Försökte ta några bilder men d var typ omöjligt att få några bra.

Min kamera har kukat ur helt som vanligt, tar bara bilder då den sj vill, suger...

Träffade på min stalker igår på Silversand också, fattar inte hur han orkar!

Förövrigt njuter vi av solen o värmen :)

O en o annan whiskey o cola o en o annan chang slinker ner, har även insett att jag e bucket beroende :D Även om jag säger att NEJ idag blir d bara öl! Så slutar jag med en bucket i handen.

Mmmmm... Bucket.....

Ska ta mig lite tid att träffa Kycklingen lite också, jag har verkligen varit dålig på att höra av mig o visa mig där, håller typ bara till där på dagen när han jobbar. O tid har jag juh massor av så skärpning från min sida!

Fan vad jag äter förresten! Äter mer än hemma, helt sjukt, kommer se ut som en vit boll när jag kommer hem. Måste ta tag i träningen så fort jag kommer hem, d här e INTE OK!

Blir nog bara tråkiga blogg inlägg, har verkligen INGET att skriva :)

Snart e d songkran! Wohoo! Längtar!! :)
Hoppas Tommy o Matte kommer hit o hälsar på också!

På återseende gott folk!






RSS 2.0