Thaikonsert

Idag var d min tur att tattuera mig och jag e sjukt nöjd!!! En tattuering som e tillängnad la familia <3
Jag o Tom (tattueraren) har redan planer för nästa år. Men nu när jag inte e singel så måste jag diskutera d med mitt hjärta först. Han e juh inte lika stor fantast av tattueringar som jag:) + att jag i samma veva tänkte ta dyksert då i så fall. Tänkte juh även att han skulle ingå i en del av planen då planen kommer utspela sig på koh chang ;) Men med rådsjursögon och surläpp bör jag kunna fixa d här så d blir till min fördel ;)
Visar sig hur d går med d :D

Malin har juh som sagt mått och sett ut som en påpse bajs idag, så jag tog min moppet till apoteket och köpte en av allt dom hade typ. Vill juh att frugan ska vara pigg. Googlade juh tabletterna vi hittils tagit (i god trro att d e sömntableter som som sagt). D vi hittils knaprat e benso...
Frågade killen på apoteket idag om dom inte har insomningstabletter. Han svarade skrattande nej, min motfråga var: Så ni säljer bara "droger"? Men ett stort leende svarade han ja. Så nu sitter jag här med ett helt apotek, allt från valium till xanor till tabletter för depressioner och tvångssyndrom....  Men ja ja, låt gå för att d e semester, vi somnar på skiten iaf.

Ikväll åkte vi på thai konsert ute på en liten "udde/ö", tror nästan vi var dom enda falangerna där. Satte oss ner o tog en öl, findricka dessutom, chang export, rökte lite vatten pipa och åt popcorn i lugn o ro.
Kabam!!! så kom regnet (regnet e juh som dom flesta vet LITE värre än hemma. Vi klämde in oss i ett litet matstånd där med alla thailändarna. Regnet började avta så vi bestämde oss för att försöka ta oss till land där vi hade våra moppar... Jag hade såklart lagt min hjälm upp och ner...
Vilket bettydde att jag måste hälla ut vattnet ur den innan jag kunde sätta på mig den. D var en flotte man blev skeppa på till o från ön som hade konserten på. Alla vet juh att jag e klumpig och lyckas alltid med ngt så fort jag ska av eller på en båt (kul att man kan roa all båtpersonal) Självklart hände d även ngt denna gång. Tur att man inte skäms så lätt :D

Vägen hem på våra moppar var inte kul! Blåste och regnade som FAN! Var lite lurigt att köra, men nu e vi hemma och har tagit av oss alla blöta kläder och ska krypa ner i sängen och sova. Såååååå skönt att få frysa lite! Skönt att ligga och lyssna på ovädret. Redan översvämningar överallt. Vi kom hem i rättans tid måste jag säga. Har hängt allt på tork inkl hjälm så d torkar.

Orkar inte srkiva mer nu, sjukt trött, fortsätter i morgon, internet dör närsom helst



Fredag

Jahaja, då var d visst fredag.
Alla dagar e likadana här så man blir lite dagvill.

Men i morgon e d lördag d vet jag för då sa jag tattuera mig!! Wohoo!!!!!!!
Kommer bli sjukt fint! D vet jag :)

Idag var d Malin som fick den stora äran att tattuera sig. Blev skitbra!
Bilder få ni se på fb sen när hon lägger ut.

Jag har verkligen inget att blogga om idag.
Startade juh morgonen med att ta våra moppar och åkte och åt lite frukost innan d va dags att ta sig till kyrkan o malin skulle få sin tattuering.
Tattueringen gick rätt fort, slank ner 2 Leo under tiden också, chang´en var slut men han lovade att han skulle ha chang i morgon :)
Sen gled vi hem, åt lunch, la oss vid poolen en liten stund men d går verkligen inte att andas här. Så sjukt varmt o kvavt och luften står helt stilla. Varit lika två dagar i sträck nu.
Så vi gick upp på rummet och tog oss en powernap, vilket råkade bli en väldigt lång sådan...

Malin vaknade upp och mådde jätteilla så d blir nog inge större utsvävningar ikväll. Klockan e juh redan 20 här så d blir väl till att sova igen om några tillar så jag e pigg o allert i morgon bitti :)
Lite tråkigt att inte bada lr sola på nästan en vecka. Iaf om d tänker vara sånt här väder. Men d e d helt klart vär så d tar jag:)

Betten börjar äntligen ge med sig. Kan vakna av att jag ligger och kliar mig fortfarande men dom känns lite bättre iaf. Snart e dom väl borta hoppas jag.

Peter åkte till Usa idag. Vi kommer juh inte kunna höras av lika mkt som vi hittils kunnat gjort pga tidsskillnaden etc.
Tråkigt som fan, känns som att han e ännu längre ifrån mig nu, typ på en annan planet, när jag vet att vi inte kommer kunna ha den kontakten vi haft nu...
Saknar verkligen honom så d gör ont! Vill att han ska vara här med mig lr jag hemma med honom, kvittar bara jag får vara i hans närhet.
Hoppas dom satte honom på fel plan så han dyker upp här i thailand i stället ;) Men d e väl bara väskor sånt händer förstår jag :D

Nä, nu ska jag ta på mig min moppeoutfit och åka och köpa cigg och leta på ett apotek och köpa dunderpiller till Malin :)
Hatar verkligen att köra i mörkret här. Går mkt bättre nu än i början men d e fan lite läskigt...

Jag har btw inte tappat bort ett endaste par flipflop´s under den här resan (förutom den gången då Malin frågade vart mina skor var o jag hade glömt att jag ens hade några med mig o glömt dom vid en affär, hämtade upp dom senare) D tycker jag e jävligt stort! Flip flop´s brukar vara den största utgiften för mig på mina resor :D
Men eftersom vi har lite reseplans ändringar och glider tillbaka till samet efter songkran så hinner d väl försvinna ett par eller två ev :) JAg ska väl inte ropa hej än iaf.

Nää ni...
Over and out!


Lokalbefolkning

Dom e juh för söta här! Lokalbefolkningen alltså.
Vi käkade kvällsmat på stället rakt över gatan nyss, vi hade våra moppets med oss då vi har varit ute och glidit lite (återkommer till d sen). Hon som har restaurangen förklarade för oss vart polisen sog och hur dyrt d skulle bli om vi inte satte på oss hjälmarna. Tror vi förklarade att vi bodde på andra sidan vägen så d var lugnt (vi har faktiskt ALLTID hjälm på oss) När vi kom ner och satte oss på våra moppar hörde jag bakom mig : Police! Police! Vände mig om o en thaikille, hans fru/flickvän och deras pyttelilla bebis stog och försökte förklara för mig att polisen stod lite längre fram och att jag måste ha hjälm. Förklarade att jag bodde på andra sidan vägen (ca 2 meter bort)  Dom skrattade lite och förstod att vi kanske inte var så dumma som vi faktiskt såg ut (vi hade juh såklart våra moppeglasögon på oss). Dom e verkligen asgulliga lokalbefolkningen. I sverige hade säkert ingen varnat oss, snarare sagt åt oss att åka extra fort enbart för att få se oss åka dit på skiten :)

Jo.. Vi gled ner till kyrkan en sväng och tog en öl och diskuterade tatueringsmotiv, sen åkte vi till en Marknad efter vägen som vi hade kikat in på medans dom höll på att sätta upp allt. Hur mysigt som helst!!
Fanns allt man kunde tänka sig och det var sjukt billigt! Dom verkar flytta den här marknaden varje dag (antagligen för att slippa oss falanger, men vi hittar dom varje gång, mohahahahaaaa) Lyckades skrämma 3 tonårspojkvar (kan ha varit vuxna, svårt att se ibland) En av dom slet tag i sin vän och drog bort honom från "gången" vi kom på, jag tittade på dom o flinade, tror dom förstod att jag inte var så farliga och log tillbaka, lr så var d mest av skräck dom tvingade fram ett leende. Lite oklart d där. + ett litet flickebarn. Men d var faktiskt hon som började stirra på mig!! Jag tittade bara tillbaka och fick tillbaka blicken :Otäcka vita tant! Jag håller i min mamma så du kan inte kidnappa mig!
Försökte undvika ögonkontakt med folk efter den situationen :)
Jag o Malin var typ dom enda blekfisarna där så jag förstår att vi kan ha varit lite skrämmande :D

I morgon ska vi upp tidigt så nu e d läggdags, Malin ska juh tattuera sig på morgonkvisten minsann :)
Och på lördag e d min tur!!!!!!!!!!!! Wohoo!!
Kan ge en liten ledtråd. Jag har juh alltid velat ha text. Nu ska d minsann klämmas in några bokstäver!
Nu fick ni en bild som inte stämmer så jag e nöjd med den förklaringen ;)
Resultat på min plan får ni se på lördag om internet fungerar :)

Nä, nu ska jag kolla fb sen sova, nassi nassi!

Saknar dig hjärtat!♥


Glömt!

Jag har juh för sjutton glömt bort att blogga! :D

Vi e tillbaka på koh chang igen. Åkte tillbaka i går morse och d e inte långt emellan koh maak & koh chang så resan gick snabbt och smärtfritt.
Var helt underbart att sova i en säng som inte åt på en. Alla bett kliar fortfarande så mkt så jag håller på o blir tokig. Skönt att slippa få flera och låta dom jag har läka.

"hemkomsten" firades med att hyra vespa såklart, tänkte åka o spela minigolf i brist på annat men det var stängt tyvärr :-/
Förövrigt så gjorde vi inte så mkt mer i går, åt, åkte till The Alcoholic Church och hälsade på och tog en öl, slutade inte helt otippat med att vi bokat varsin tattueringstid. Malin på fredag och jag på lördag. Kommer bli sjukt bra!!!

D var juh tisdag i går och det innebär att d e 30 grader i februari för oss. Till d blev d lite whiskey, trevlans :)
Då vi e besatt av den serien och det bara e 2 avsnitt kvar så tänker vi ta hem hela säsongen sen så vi kan börja om :D
Blev sent inatt fast vi bara var hemma, e lite segt idag, enda vi gjort e att chilla vid poolen, spelat lite kort och bara tagit d lugnt. Men skart så ska vi ta våra supercoola vespor och glida iväg till The Alcoholic Church, tevligt ställe d där :)

Jag har gått och blivit bikiniberoende också, inte OK! Jag har verkligen inte plats i väskat för ngt mer. Jag har inte ens plats till att kunna köpa presenter och inte råd att skicka hem. Suger!

Var på ett rätt roligt apotek igår, tror seriöst att personalen suttit lite för länge i ångorna av allt där inne + att d garanterat skulle saknas ett o annat roligt piller om dom skulle inventera där :D Går itne att förklara, fnittrade hysteriskt och oavbrutet, drog några dåliga skämt och asgarvade åt sig sj. Sjukt roliga var dom :D

Nu ska jag googla vägglöss o se om d finns ngt som kan skynda på läkningen. Behöver hel hud tills på lördag juh!!!

Varit borta i 2 ½ vecka typ. Saknar hjärtat ngt så fruktansvärt!!!!!
E juh så lång tid kvar tills jag e på väg hemåt igen också...
Jag lider juh absolut inte här borta måste jag påpeka, finns värre ställen att sitta o sakna ngn på ;D
Ne mera e även vårt förhållande offentligt också.
Känns mer än bra, kan inte sätta ord på hur lycklig jag e trots att han e på andra sidan jordklotet



Palmkramare :D


kajak

Idag när jag vaknade gick jag o la mig i hängmattan o skrev till Peter precis som morgonen innan. Saknar verkligen honom så sjukt mkt!! Längtar tills jag kommer hem och får vara nära igen, se vad framtiden har att bjuda på, vilket jag tror e en massa trevligheter :)
Allt känns så sjukt bra! Överraskningar kan visst vara positiva också har jag lärt mig <3

Då min säng bokstavligen äter på mig på nätterna beslutade vi oss för att vi inte vill stanna här längre. Malin sover dåligt och jag tar en ibland 2 sömntabletter för att kunna sova. Det kryper och bits på kroppen HELE tiden, testa somna så...
Omöjligt!

Då d inte går så många båtar till o från d här stället blev vi tvugna att stanna enn natt till så som d vore tänkt. Men i morgon kl 10:00 (förmodligen senare då d e thailändare vi pratar om) drar vi tillbaka till koh chang! Wohooooooo!!!!!!!!!

Dagarna här har vi juh lärt oss spendera iaf. Tack o lov så kissade inte Malin på mig idag iaf (tack vara att jag parerade maneten).
Vi lånade en kajak och paddlade över till rayang (även kallad pirat ön) och stannade till här o där o snorklade lite, Malin guppade omkring i vatten brynet och jag på lite djupare vatten. Riktigt fina snorkelvaten häromkring!

Blev lite rädd då jag simmade in bakom en sten där verkligen massor av sjöborrar chillade, skulle snabbt vända tillbaka och simma mot stranden igen och plaskde lite fel, hamnade i ännu en flock av dom taggiga icke hälsosamma pajsarna. Totalvände igen och möttes av en manet, men parerade dom aningen ickegraciöst och med snorkel som tog in vatten. Men jag klarade mig utan bränn och stick skador. En kallsup lr två kan jag överleva om jag måste välja, alternativen idag var kallsup och att fly under vatten lr att sticka mig på sjöborren lr bli bränd av ännu en manet. Kallsup blev valet.

Idag har d faktiskt inte varit åska lr regn som dom andra kvällarna, lite synd då d e mysigt att ligga o lyssna på när man lagt sig.

Nu har vi gett hunden vatten så jag ska ta mig en tablett och gå in och packa ihop mina saker så d bara e att kliva upp att dra i morgon.
Dom stänger ändå av internet över natten så bäst att publicera innan dom stänger ner :)

Lägger ut en bild på några sjöborrar. Ingen bild jag tagit då min kamera inte e vattentålig. Jävligt tråkigt då jag sett massor av olika fiskar, sjögurkor, sjöborrar, krabbor av alla d slag o massa annat i havet idag.

Såg idag när jag gick på toaletten att dom hade gratis prova på att dyka grej här. Synd att jag inte såg d tidigare ... :(




Fick köpa ngt medel här för mina bett jag får av sängen också.
Visade betten för frun av dom som har d här o förklarade att sängen biter mig :)
Hon förstpg direkt och sa att hon blev d också, fick låna hennes stift till några bett, sen när hon såg hur sjukt många jag hade så sa hon att jag kunde köpa ett om jag ville :)

Nää, sovdags.
Ta ett piller, packa sen blir d the girl with a dragontattoo (ja, ja skit i stavningen) Nästa gång vi hörs e jag tillbaka på chang, underbart! :)


Grodor och syrsor

Ja vid d här laget e d endast grodor, syrsor och havet som låter.
Jävligt avslappnande måste jag säga.
Malin därimot blev ambushad av en ödla uppe vid restaurangen för en stund sen.
Hon flög upp och frågade om hon hade ngt på sig, jag svarade: Nej d har du inte, jag har tittat på dig hela tiden och inget har landat på dig, sätt dig ner.
Det visade sig att den lilla pajsaren hade anfallit henne och landat på hennes rygg o i samma stund hon frågade mig om ngt var på henne o jag sa nej så satt den på hennes skärm på kepsen som hon hade bak och fram.
Hon fick såklart aningen panik då hon insåg det och slungade iväg den stackars lilla ödlan.
Hysteriskt roligt tyckte jag, mest traumatiskt för malin.
Jag yrkar på karman, man kissar inte på folk ostraffat!

O d e en annan del av vår dag...

Dagen började med att jag vaknade vid 10, gick ut och chillade i hängmattan och skrev till Peter i väntan på att Malin skulle vakna. Insåg att vägglössen kalasat på mig under natten. Malin har räknat hur många bett jag har på vänster sida som jag sovit mestadels på, hon kom fram till strax över 90, närmare 100. Och dom kliar kan jag tala om...

Har även ett oroväckande bett på insidan av låret... Ser exakt ut som "bettet" jag fick för 2 år sedan, blivit en liten gång till och med. Håller tummarna för att d försvinner och inte "vandrar vidare"..

Malin vaknade och vi gick upp till restaurangen och åt vår gratisfrukost som består av 2 skivor rostat bröd och en kopp kaffe och ett glas juice. Solen sken o stranden lockade. Underbart!!!!!

Vi lånade varsin snorkelutrustning, cyklop och simfötter. Malin guppade omkring vid "strandkanten" då hon är rädd för vaten och fiskar, men e mäkta stolt över henne att hon faktiskt gick med på att snorkla :)
Jag sprattlade vidare och var på lite djupare vatten och kikade på alla möjliga roliga saker där nere på botten. Efter en stund så kikade det upp en avlång randig liten filur. Stannade och stirrade på den en stund tills den blev grinig och kom upp ur sitt lilla hål, visade sig vara ngn form av orm lr liknande, den jagade mig en bit, vet inte hur långt då jag aldrig simmat så fort i hela mitt liv o hela mitt cyklop var fullt av saltvatten och ögonen var lika röda som hon ngn som festat en veka, såg lika suddigt som en sån också... Väl framme på grundare vatten och jag nådde botten tog jag av mig simfötterna och gick upp mot stranden.
När jag nästan tagit mig upp på stranden så mestämde sig en grinig manet att anfalla min fot, gjorde ASONT!! Sprang omkring och hoppade och skrek till Malin :Hjälp mig!!!! (jag fick inte bort en tentackel som brände av bara helvete) Hon stirrade och såg ut som att hon svalt en cocosnöt (alltså till ingen hjälp alls) Fick tillslut bort tentaklen med hjälp av vassa föremål och massa sand att gnussa med. Hade sjukt ont och foten blev röd där maneten suttit, där tentaklen fastnat blev d ett vitt avlångt märke som svällde upp och ömmade som fan.

Malin var väldigt snabb med att förklara att hon tänkte kissa på mig för d var d enda som hjälpte, jag proteserade hejvilt!
Vägra låta ngn kissa på mig!!! JAg vet att man ska göra d, men inte i så lindriga fall som mitt. D visste jag allt :D

Tillslut så gjorde d inte fullt lika ont längre men Malin envisades, och envisades att hon måste få kissa på mig. 
Tillslut så gick jag med på att: Ok du får kissa i ett glas och hälla d på foten. Väldigt motvilligt måste jag säga då den värsta smärtan redan var borta, nu var bara brännmärkena kvar.
Letade efter mitt vatten då jag var törstig, frågade Malin vart d var och hon svarade på att jag har druckit upp både ditt och mitt vatten för att vara snäll så jag kan kissa på dig.
Tyckte hon var lite väl glad över att få kissa på mig...
Sååå hon gick in och kissade, skulle sprnga ner till stranden med sitt lilla glas, hon var såklart så exalterad så hon råkade spilla lite på sig själv i farten då hon sprang på gräsmattan vilket inte såg ut att göra ngt, hon hade lika stort leede på läpparna som när jag motvilligt sa ja att hon fick hälla sitt kiss på mig.

Väl framme på stranden och kisset var hällt på mig fot så kändes det ingen skilnad i foten, jag därimot kände mig mest äcklad men fick inte under några omständigheter skölja av d. För att vara snäll så lät jag d vara en stund :D 

Så här på efterhand e jag glad att d var foten maneten siktade in sig på och inget annat :D

Resten avdagen har varit helt ok!!! :)
Malin börjar bli otrevlig så jag måste nog sätta punkt här o visa vart skåpet ska stå!

Hon inte bara kissar på mig, hon slickar på mig också!!! :O


 


Koh Maak

Sådärja, då var vi på underbara koh maak.
Tyvärr gillar jag d inte just nu för d e verkligen en helt fantastisk paradisö.
Knappt några människor, underbart hav, underbar strand, massa palmer och massa mysiga solstolar.
Idag när vi kom hit gick vi o lade oss på stranden och läste varsin bok i skuggan under ett stort parasoll som e gjort av palmblad. Fanns 2 människor till på stranden. Det enda man hörde var prasslet från parasollet när d kom en vindpust, vågorna, och d enda man kan titta på e den underbara utsikten.
Ett ställe dit man ska åka som ett förälskat par, inte 2 vänner som båda saknar sina älsklingar där hemma. Vi kände båda 2 när vi kom att d här blir 5 riktigt tuffa dagar. Det enda som finns att göra här är att ligga och sakna och tänka massor. Vi kommer garanterat sitta i ett varsit hörn och gunga till dom snälla killarna med fina vita tröjor hämtar och spärrar in oss på psyk.
Vi har pratat om att ev åka härifrån tidigare då vi inte vill riskera just det.
Hela tiden i koh chang har d gått relativt bra, har självklart saknat massor men där fanns d hela tiden saker att göra för att få tiden att gå, den möjligheten finns inte här.
Gör redan ont i hjärtat av saknad :(

I går kom kycklingen och hälsade på oss på koh chang. Han hade juh som sagt ngt han ville prata om trots att d tog en liten stund för oss att få ur honom allt, men när han väl började prata berättade han allt. Förövrigt gjorde vi inte mkt alls på kvällen, var och käkade, badade i poolen och drack några öl, packade våra väskor, vinkade åt Malin´s mamma och pappa på webcam, sen sov vi. Skulle juh upp tidigt och åka hit så man ville juh vara pigg.

I går morse tog vi våra asgrymma vespor och drog till ett vattenfall. Hur härligt som helst och vattnet svalkade så skönt! Havet e juh alldeles för varmt, det går inte att svalka sig, vattnet e varmare än våra kroppstemperaturer :-/

Sååå.... Nu sitter vi här, malin e rädd för krypen och en o annan ödla har överraskat henne så hon har nerverna på utsidan :) Nu har vi kollat hela vår lilla stuga, även i springor och under sängen så hon kan sova tryggt :) Gjorde d kanske inte bättre att "grannen" hittade en liten grönaktig orm som ett helt gäng jagade hejvilt för att till slut få tag på och döda. Glad att den inte hann över hit, med tanke på alla deras panik verkar den inte ha varit en allt för hälsosam orm.

Nu ska vi snart sätta på en film och försöka sova, med eller utan hjälp, men först skriva god natt meddelande till hjärtat <3


Divemaster

Då har en till underbar dag passerat snart, klockan e 21:45 här.
Vaknade rätt sent då vi var uppe sent o kollade del 7 av 30 grader i februari, ngt som e obligatoriskt. D e vårt tisdagsnöje, vi hinner juh inte se d på måndagen som ni.
Sen så blir vi juh pigga så fort d blir svalt ute och vi har juh mundiarré 24/7 så d brukar resultera i sena nätter:)

När vi väl kommit upp gick vi och åt frukost sen direkt till poolen.
Jag fick en gratis "dyklektion" idag, sjukt roligt! Funderade ett tag på att köra en Majlis och bli divemaster :D
Men då vi bara stannar några nätter på vardera ställe så hinner jag inte ta första kortet ens, men skulle vara skitkul o ha ett dykcentrifikat, skulle vara perfekt att ha om jag Linda & Peter och lill Helga ska till Thailand ngn gång ;)

Efter att ha chillat vid poolen ngn timme gick vi upp på rummet en snabbis och hämtade lite kläder sen vidare och hyrde varsin moppe (måste bara berätta att vi e dom hetaste moppeförarna i thailands historia)
När vi väl blivit med moppe gled vi till stranden och chillade där ngn timme, sjukt härligt. Sen tänkte vi att vi skulle dra till The alcoholic church och ta en öl men när vi kom fram dit hade dom stängt, får kika förbi o säga hej i morgon i stället, dom var juh så trevliga och hjälpte oss till stället vi bor på och lät oss ta en vätskepause där :)

Då dom hade stängt och vi hade en liten stund på oss innan d skulle bli mörkt så drog vi vidare till ett vattenfall. Ett ställe vi ska åka till i morgon. Vi vände vid bomen då vi inte tänker betala för att se vart d ligger, nu vet vi vägen iaf.

Vilken jävla frihet att kunna åka vart vi vill! Vi bor juh i regnskogen och långt bort från mkt, så att vi har varsin moppe underlättar allt verkligen, vi får se och uppleva så mkt mer. Trafiken här e lagom kaotisk och vi har juh överlevt hittils så d ser ljust ut :)

När mörkret började smyga sig på parkerade vi våra moppets och gick vidare och åt. Supergod mat. Skumt ställe dock. Jag var jätte sugen på Pad thai, men då deras thairätter kostade lika som pasta etc så valde jag carbonara, thaimat kan jag äta för mindre än halva priset. Får helt enkelt bli i morgon i stället :)

Efter maten gick vi hem och öppnade varsin öl och lade oss i poolen. Blev lite kallt tillslut måste jag erkänna.

Dagarna e riktigt soft och vi njuter av varje minut, inte alls som på samet, ledsen att behöva säga d... Samet e verkligen en ö som satt sina spår i mitt hjärta, tar emot lite att vi bytt planer och inte tänker åka tillbaka dit, men planen att åka tillbaka hit lockar så mkt mera. Vet att alla vänner och andra sköna människor e på Samet men d här beslutet känns rätt. Vi får ut så mkt mer av vår resa om vi åker hit i stället.

Nu e jag astrött och ser fram emot morgondagen så jag tänker minsann säga godnatt!!

Ska lägga upp en bild på Malin då jag inte har ngn på mig sj så ni ser på ett ungefär hur heta vi e i vår moppeoutfit ;)



Så skönt att inte ha hemlängtan längre. Nu kan jag verkligen njuta av semestern. Tack hjärtat för peppningen, d behövdes! Jag tänker ta tillvara på tiden här och njuta av den, längtar och saknar massor, men jag har bestämt att tiden går fort så snart e jag hemma igen. Hemma där jag trivs och vill vara <3


Malin goes Majlis

Bara måste berätta!!!!
Men bara ni som följt/följer 30 grader i februari kommer förstå vad jag menar. Iof så e d rätt roligt även för er som inte gör d :)

Malin skulle ta ut pengar åt mig och henne på gatan med mest liv o rörelse igår kväll.
Vi tänkte att vi gör d diskret så ingen kan komma att tänka på tanken att råna oss.
Jag står tätt bredvid Malin o har ett "hemligt fack" öppet i min väska som hon ska stoppa ner pengarna i så fort dom kommit ur automaten.
D var planen...
Malin trycker in allt hon ska på den lilla skärmen, vi hör att pengarna e på väg ut, malin tar pengarna och... Malin gör en Majlis! D flyger ca 20 1000bath sedlar omkring oss!
Smidigt!
Efter den lilla incidenten så följer juh ett asgarv och jag skriker, du gör en Majlis samtidigt som Malin skriker, Jag gjorde en Majlis!!! XD

Säkert bara vi som tycker d e roligt också, men lätt värt att blogga om!
Vi blev iaf inte rånade kan jag tala om så här på efterhand :D


Underbart

Både jag o Malin har förälskat oss i Koh chang!
Vi bor på Klong Phrao beach nu och d e helt underbart. Stället vi bor på e underbart. Våra liv e underbara. Allt e sjukt underbart just nu :D
Vaknade i morse o vi gick ner o skulle leta på stranden som ligger 5-10 minuter bort, vi gick o gick o gick men hittade ingen strand så vi gick hem till vår pool, chillade käkade frukost, lämnade in lite tvätt och sånt ( allt skrivet i fel ordning men wth) Frågade Marco (som jag trodde ägde stället men som jobbade här) om han kunde förklara vart stranden låg igen för vi hittade den då inte (han pratar svenska, lättast att snacka med honom) Var inte så lurigt som vi trodde så vi gick på en ny upptäcksfärd o vips så hittade vi den.
Går inte att förklara i ord hur fint det var där!
Där spenderade vi resterande tid av dagen, sen gick vi tillbaka hemåt och åt. Vi slog på stort och beställde från den finska menyn, jag åt tjockkorv med mos, självklart har dom äkta finsk senap till, Malin åt potatismos och köttbullar med brunsås. Hemmagjorda köttbullar!! I morgon e d jag som äter d kan jag lova :D Portionerna va enorma men det var så sjukt gott att vi båda fick i oss allt :D Men lunchen i morgon ska bli en Pad thai, har saknat d ngn dag nu.

Sen så tog vi en taxi ner till whitesand beach där Tommy o Jag hängde när vi var här. Där blev d en öl och lite shopping.
Sen tog vi en taxi hem, nu ska vi ta en whiskey, kika på 30 grader i februari :)

Vi har beslutat att inte åka tillbaka till Samet efter songkran som planen var. 90% av all charmm med ön e som totalt bortblåst. Vi tänker åka tillbaka hit till koh chang i stället. Här finns så mkt mer man kan göra också. Visst att jag kommer verkligen sakna alla där på ön, men vi känner att vi heldre tar hit Malins flickvän o visar henne allt här i stället. Jag har juh ändå varit på långsemester på samed minst 5 ggr så spendera tid ngn annanstans skulle jag inte ta skada av :)

Jag e världens lyckligaste tjej!!!
Längtar så efter att få träffa mitt hjärta igen!
Men här går tiden fortare än på samed så vips kommer jag vara hemma igen!




Koh Chang

Äntligen "hemma" på koh chang. Tog juh ett tag d där med att komma hit. Riktigt nice hotell med en finne som ägare som pratar svenska så d går att kommunisera utan skum thai engelska :)
Men nu har vi klarat av nattbad (om man ser natt som 3´s gör, runt 21) varit och ätit kvällsmat då vi blev snuvade på både frukost, lunch o middag. Blev en carbonara idag som var helt OK för att vara i thailand. Men i morgon återgår jag nog till Pad Thai igen :)
Malin o Jag har även hittat ett apotek på den här ön som säljer sömntabletter. VINST! Dom vill juh inte gärna sälja sånt då folk vill köpa hem o sälja, så vi har fått nej i både bangkok o på samed. Kanske vi får ordning på våra dygn. Ikväll behövs d då inga pills för att somna, e sjukt trött, på gränsen till sovande redan måste jag erkänna.

Har även pratat med hjärtat ikväll. Saknat att höra hans röst så samtalet betydde mkt ♥ Saknar massor! Och är väldigt avundsjuk att han ska på hockeyn ikväll. Vill också! Men jag e nog inte i position att gnälla då jag sitter i paradiset ;)
Igår fick jag verkligen hemlängtan... Första gången någonsin. Kunde inte sluta tänka på Peter och hur mkt jag saknar honom, ville verkligen inget heldre än att bara skita i resan och åka hem. Men med massa bra pepp kom jag på andra tankar :) Tack så mkt!!!! :)

Vägde mig idag och OMG!!!! När jag kommer hem blir d träning till 100% Upp 3 kilo!!!:O
Och med min längd e d asmkt!
Malin därimot hade gått ner 3 kilo, har väl ätit upp hennes mat i smyg lr ngt :)

Men d blir andra bullar så fort jag kommer hem igen o e riktigt taggad.
Peter prio 1!
Jobbet prio 2 då jag e tvungen att jobba för att överleva *behöver även prio 1 för min övelevnad :)*
Träning prio 3 men ska ske oftare än jobb (om jag har en vanlig arbetsvecka o inte 7 dagars dvs, lr ja skit samma tränas mer ska d)
Vad hände liksom????
Jag e helt överens med mig sj om att Peter e en feeder o lägger skulden på honom. Innan jag träffade honom åt jag ca 1 gång per dag högst(dagar jag inte tränade)
När jag är inne i träningen äter jag med högst 4 timmars mellanrum för att hålla förbränningen uppe. Inget jag klarar när jag inte tränar då d blir för mkt både för sinne o magsäck :) Tränar jag har jag suget, inte annars, inte på rätt saker iaf :)

Idag när jag inte ätit och med hjälp av en pool såg jag juh helt ok ut i kroppen, var ngn vecka sen jag såg ut så sist nu måste jag vara tydlig med att så här ser jag inte ut på land, dumt o luras :D


Typiskt thailand

Jaa, morgonen började juh bra, vi vaknade i tid, fick med oss allt (vad vi vet). Fick taxi och tog oss till piren och i båten utan problem. Till o med båten gick en kvart före avgång (om d nu inte var båten före som var väldigt sen)
Väl i Ban Phe så hade vi 2 timmar innan minibussen skulle åka så vi slog oss ner på ett mysigt litet ställe o beställde frukost. Ca 5 minuter efter beställningen dyker minibusskillen upp o skriker 10 minuter! Vi fick leta upp stackaren som gjorde frukost åt oss o betala, vi var snälla och gav massa dricks då vi mest orsakat besvär :D Fick en ananas shake att ta med iaf :)

Väl inklämda i minibussen så hamnade jag i ett hörn bredvid en tjock, svettig illaluktande ryss. Jag kunde inte röra mig över huvudtaget, inte ens ha huvudet rakt + att han verkligen satt på mig bokstavligt talat, vilket att jag inte kunde röra mig d minsta. Malin var snäll o skickade ett sms från sin sköna plats lite längre fram så jag var tvungen att be om ursäkt till ryssen för att jag var tvungen att ta honom på låret för att få tag i min telefon, han satt juh på mig som sagt. Åkt 5 minuter ca då han börjar svettas som en gris, halva mig som han täcker blir helt blöt. Känner mig sjukt äcklig o vill inget heldre än att ta en dusch just nu.
Tänkte att den här resan kommer bli lång...

Vilket d skulle visa sig bli...

Väl på färjan till koh chang så verkade juh allt gå framåt o resan började bli trevlig igen o vi såg ljuset trots att färjan gick sakta. Kom i land och efter lite strul fick hoppa på en taxi som skulle ta oss till Klong phrao och till vårt hotell Sofia garden.
Blev avsläppta och vi såg verkligen fram emot ta oss ett dopp i vår pool efter vi skulle hitta hotellet. Då vi inte såg ngn ledtråd om vart vår hotell fanns så gick vi o frågade en tjej som sålde biljetter till olika ställen. Hon såg lite road ut och svarade att d ligger 3-4 kilometer bort.
Såååå vi började gå och gå och gå och gå.... I den här värmen och med all packning e d mest plågsamt kan jag tala om.
Vi gav till slut upp och stannade på ett tatueringshak som heter The alcoholic church (kände att tatuerare e d enda folkslag vi litar på då hon som kärde taxin verkar hata oss då hon släppte av oss en halvmil bort) Väl på d stället så har han visat oss på en karta precis vart vi ska o d e inget vi kan gå. Skulle ta typ en timme till fots.
Så vi stannade o tog en öl då dom var så trevliga o där sitter vi nu med packning och allt. Har ringt hotellet o sagt att vi blir lite sena, ska snart göra sista rycket o hitta en ny taxi som kanske tar oss dit dom faktiskt lovar. Visar sig hur d går...

Vi ringde Kai (kycklingen) när vi var i Trat också men vi hann inte ses, så han ska komma och hälsa på oss i morgon så vi måste försöka hitta ett ställe att bo på till honom så vi 3 slipper o trängas :)

Nu börjar solen gå ner så vi börjar få lite brådis :)
Önska oss lycka till! Vi verkar behöva det!! :D


 

Sista natten

Inatt blir sista natten på Koh Samed, i morgonbitti bär d av till Koh Chang! Wohoo!
Ser verkligen fram emot att resa runt lite. Se och uppleva nya saker :)

Ja jag piggnade juh till igår och blev rastlös så jag hängde på ut och drack whiskey, hur trevligt som helst måste jag säga :) Vi började kvällen på Lima, drack lite, rökte vattenpipa och hade allmänt trevligt. Fortsatte till Ploy, träffade på Mai så vi satt med honom en stund, sen tappade jag bort alla och hängde med Po Tao o Mon i stället, även d var trevligt :) Blev några buckets o d Resulterade i att vi e lite trötta idag:)

Idag åkte Elin & Katja vidare till bangkok, tråkigt som fan! Var och sa hej då till dom i morse :(

Jag glömde bort att jag skulle tatuera mig idag!!! :O
Hur sjutton kan man glömma ngt sånt?
Och nästa gång jag kommer hit så e Modd i sverige... Buu...
Skickade ett sms o sa att jag totalt hade glömt bort att höra av mig till honom idag.
Kände mig lite otrevlig då jag förträngt honom, han skulle juh göra d gratis åt mig också. Snällt tycker jag :)

Somnade med en bucket i min famn igår (var väldigt trött då jag kom hem måste jag poängtera) och som alla förstår så vaknade jag upp och HELA min säng var blöt. Malin hade inte kommit hem så skickade ett sms till henne o skrev: Hoppas du inte hittar hem, somnade med en bucket så min säng e blöt. Sover på din tills du frivilligt kommer hem.
Malin hittade hem och fick snällt sova i den blöta sängen då jag sov tungt i hennes torra :D

Tänkte försöka att inte tjata ihjäl er med mitt saknande men jag kan inte låta bli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG SAKNAR P SÅ SJUKT MKT!!!!!!!
Vet inte vad jag ska ta mig till! Kryper ur skinnet snart!!!!!!

Vi borde verkligen försöka sova snart då vi ska upp väldigt tidigt och åka båt, sen buss, sen båt igen och sen taxi. Lång dag i morgon.
Ska lägga mig o läsa lite så jag förhoppningsvis blir trött och somnar. KKlockan e redan efter 23 så tidigt blir d väl inte ikväll heller...

Over and out!




Jahaja...

Malin e ute på middag och jag ligger hemma och mår skit, dricka mjölkdrinkar ur hink var nog inte en så bra ide så här på efterhand. Magen e inte ok!

All ensamtid på rummet ger än liksom ännu mera tid och tänka också. Vilket gör att jag håller på o saknar ihjäl mig...


Var ut på stranden en sväng efter vi käkat frukost iaf så lite tid har fördrivits utanför rummet idag :) Annars så har jag inte gjort någonting typ, till o med gjort några situps o armhävningar av ren tristess...
Ätit en korv och ostsmörgås, läst lite, pratat med mamma, ringt 3´s och fått en update :)

Jaa d va väl allt jag gjort. Klockan e 19 här nu så funderar på att sätta på en film i brist på annat, lr gå in på familjeliv o lösa ngt i-landsproblem. Vet inte om Malin ska ut o festa ikväll lr inte, visar sig om jag får sällskap lr inte:)

Dom har slutat med thaiboxningen här förresten. Suger! I stället har dom börjat tagit inträde på Naga och så har dom Ibiza kvällar med dansare o sånt. Tänker inte gå dit i ren protest. Har stämpel så jag kommer in gratis, men NEJ, inte OK! 

Iförrgår så bokade vi hotell på koh chang o på koh maak också, ser verkligen fram emot måndagen, då vi åker härifrån och vidare på nya äventyr. Trodde aldrig jag skulle längta bort från den här ön:) Ska bli skitkul o resa runt lite:) Vi ska juh tillbaka hit ca 10 dagar innan vi åker hem till sverige igen så d här e inte sista gången öborna får se mig här :)



49 dagar

49 dagar tills jag e hemma igen. 7 veckor!
Vanligtvis skulle d ge mig separationsångest och panik över att behöva lämna paradiset, men idag kändes d som en eeeeeeevighet innan jag e hemma igen. Saknar så d gör ont verkligen...
Sjukt glad över att jag träffat dig hjärtat ♥

Idag e d förhoppningsvis Thaiboxning o närvaro där e juh obligatoriskt, längtat efter d ett år nu :)
Vet inte vad jag ska sätta på mig än, men håret e lockigt o naglarna rosa :D Naglarna e målad i brist på annat och håret e lockigt vare sig jag vill lr inte :)
 
Vår dag i dag började med att vi vaknade 12-13. Vi somnade inte förns 6-7 fast vi bara var hemma. Rädda att Malins knäppa stalker skulle bryta sig in. Vår plan var att hoppa ut bakvägen på taket och hoppa ner på marken och springa. Tur d inte hände då vi sov endast i trosor, vore en syn d :D
När vi vaknat och fått rummet städat så åt vi frukost hemma, trevlans :)

Sen gled vi ner på standen och låg där till ca 17, soft dag. Och som vanligt hade vi trevligt sällskap, idag var d Katja o Elin :)

Då internet krånglat som fan sen ovädret så e d halvt omöjligt att blogga, buu!
Lägga upp bilder e ännu svårare...






Hemmapyssel

Idag har vi bara pysslat hemma, städat, storhandlat så vi har frukost i morgon o resten av tiden här för den delen, blev lite mkt ;) Sen så har vi varit till apoteket o shoppat div piller om vi skulle bli dåliga, hållt oss undan o gömt oss för Malins "pojkvän", tack o lov har han inte kommit till rummet än så länge, bara skrivit massa sms till henne. Dryg som satan!

Sen så gjorde vi även genidraget att beställa pizza då vi skulle ha film o pizza kväll hemma. Bra att välja det då vi vet att dom inte haft ngn kyl mellan 9-18 igår och att dom av ngn anledning hade köket stängt mellan 17-18 idag. Vi tänkte inte på d förns båda började å dåligt. Vi e inte alltid så smart :D
Tur vi varit på apoteket så vi e redo för d mesta :D





Här har vi även en diskande rocka billy Malin




♥Idag saknar jag P så sjukt mkt! D blir bara värre o värre för varje dag. Blir som sagt 2 tuffa månader d här :-/♥

Drömde att 3´s var hemma hon mig o jag lagade mat idag, blev lite förvirrande att vakna  upp i thailand måste jag säga. Kan erkänna att jag nästan hade hemlängtanskänsla. Vi var hemma hos mig men sov vanligt i drömmarna så var vi ngn helt annan stans, jag stog o lagade mat till henne medans hon stod och åt typ kalops ur en kantin. Vet inte vart hon fick den ifrån :D

Malin o jag har varit och tagit en fika idag också, första koppen kaffe i thailand, började få abstinens där ett tag :) Riktigt gott var d, nymalda kaffebönor så d e svårt att misslyckas då :)



Malins "pojkvän" sitter o skickar flera sm till Malin nu där han kallar henne "dyke", säger att hon har fula tatueringar, att hon inte bryr sig ett skit etc, tidigare skrev han sexy och sånt. Killen e fan sjuk. Malin svarar honom inte ens så fattar inte varför han skriver. Läskig kille måste jag säga, ostabil som fan. Tur vi drar härifrån snart...


I-landsproblem

Ringde 3´s i natt/morse, hann inte direkt lösa ngt i-landsproblem så ska fylla på telefonen och ringa henne ikväll istället :)

Malin har fått ett ovanligt i-landsproblem därimot. En engelsk gubbe som ville att Malin skulle följa med honom in på rummet och titta på film har fått ett bekymmer. Han tror nämligen att han e bög och verkar helt knäckt över d o vill prata ut. Vi skulle ha mött upp honom och käkat lunch idag men då vi kom hem på morgonsidan så har vi förhandlat oss till att träffa honom om några timmar i stället. Så Malins problem: Malins "pojkvän" tror han e bög :D Han e jävligt dryg på Malin måste jag säga, vet inte hur många ggr han kom till henne igår plus skickade sms etc.

Igår på dagen var d helt ok väder, vi var på stranden hela dagen och minglade, var och köpte kamera, kollade bungalowpriser o sånt. Hade ingen el hemma mellan 9:00-18:00 ca. Så tur d var bra väder :)
Sen på kvällen började det tokregna, åska och blixtra, hur mysit som helst! (när man väl kommit inomhus)

På kvällen var vi först och åt middag med brudarna här på Sinsamut sen gick vi vidare till Lima och drack drinkar, sen en sväng och hälsade på våra finska vänner och tog några öl, sen vidare till silversand för en bucket :) Sen en snabbis till reagge bar och tog en wiskey. Sen gick jag hem och kollade på alla vi barn i bullerbyn och Malin gick vidare med viktoria och dom för att försöka skaka av sig hunden hon fäst sig vid :)
Jävligt trevlig kväll som vanligt här på ön :)

Nu ska vi försöka piggna till, äta och lösa i-lands problemet

Saknar min Peter så sjukt mkt! <3


Myskväll

Ikväll ska jag o frugan ha myskväll:)
Kika 30 grader i februari, dricka en cider och bara chilla.

Har nyss kommit hem efter att ha ätit middag med viktoria och brudarna på Ploy. Maten var jävligt god när vi väl fick in den :) Fan alltid ngt krångel där.

Vi har varit och storhandlat på 7 eleven också så jag har gjort ett tappert försök att tvätta min ryggsäck. Hoppas lite av oljan gick bort iaf. Vill juh gärna kunna ha mina saker däri utan att dom blir förstörda. Några grejer måste jag nog kassera, har hivat lite saker redan också för den delen. 

Kycklingen ringde ikväll också, försökte pressa honom på info ang hans bäbis. Tog ett bra tag innan han typ erkände, vet inte ens om han verkligen gjorde d :D Men jag vet allt, mohahahaaa :D Vet inte varför d e sån hysch hysch om hans bäbis. Vet iof inte vem d var han gjorde på smällen för den delen :D
Vi ska försöka möta upp honom i Trat lr om han kikar över till koh chang. Vore riktigt kul att träffa honom. Var juh ett år sedan sist:)

Gillar tv reklamerna här. Hudcremer med blekningsmedel i för att bli så blek som möjligt, hemma e d tvärtom, brun utan sol o sånt för att slippa vara blek :) Dom bara måste juh gilla mig här som e på gränsen till genomskinlig :D

99% av vad Malin o jag pratar om e hur mkt vi saknar dom där hemma, d ska ni vara glada för, för annars hade jag tjatat ihjäl er här :D 

Fy f-n vad tjock jag blivit!! Blir att åka raka vägen till gymet när planet landar om 2 månader. Helt sjukt!
Jag blir för bortskämd hemma och här äter o dricker man juh inte så nyttigt ;)

Mamsen ringde idag också, alltid lika trevligt :)

Ska försöka hålla mig vaken till tolv och ringa 3´s också, vi har några i-landsproblem som måste lösas :)

Lägger ut en bild som Malin tog på mig igår när jag står o dricker ur min bucket o tar en cigg mitt ute i ingenstans :D

 

Still kickin´

Alive and kickin´!
Knappt bakis faktiskt, lite yrslig o seg men förövrigt bra :)
Blev en o annan bucket igår, började kvällen med att ta en öl med båtkillarna Chang o Chai, sen fick Malin ragg av en gammal gubbe som ville att dom skulle titta på film ihop så vi gick vidare till Green Bay där Victoria och Kajsa med vänner var. Träffade Pook och Aye efter vägen också:) Blev några buckets, massa skratt och prat sen drog vi vidare till Naga, inte så förändrat som folk sa lär jag säga. Sao hade börjat jobba där igen, trevlans, känns som d e där han ska vara och inte på silversand :)
Sen gick jag o Malin till Silversand och dom andra till Ploy, vi ville inte gå dit då Malins ragg/gubbe skulle dit. Silversand va rätt tråkigt så vi tog en taxitur till ploy iaf. Väl där så såg vi ingen gubbe så d var trevligt :)
Sen gick jag vidare med Kajsa och dom till Reggae bar och drack lite wiskey, hur trevligt som helst :)
Efter d så gick jag hem och sov, sjukt trött! Blev juh väldigt sent iof.

Var till Lima bar och tog en vodka redbull för Jonna och hälsade på Po och Tao också. Synd att Emma inte e här!! :(

Ringde babe i morse, saknar som satan!!! Skönt att höra hans röst trots att d mest gjorde att jag saknade honom ännu mera :( Känns som en evighet innan jag får träffa honom igen... Buu...

Nu ska jag ringa 3´s o kolla hur d ligger till på i-landsproblems fronten :)


Koh Samet!!

Äntligen på koh samet!!
Hann juh inte i tid till Ploy där vi skulle träffa vänner men d gjorde visst inget dom hade visst inte hunnit dit heller:) Enbart hejjat på thailändska vänner hittils, men ska snart gå vidare till ett ställe Victoria o Kajsa hänger på:)
ALLT e förändrat här! D har blivit turistifierat, inte alld d där mysiga samet som man e van med. Nya ställen o gamla ställena e tokrustade så man känner inte igen dom.
Stället där jag o Jonna spronsrade en Panda (trordde vi) finns inte ens längre!
Verkligen allt e förändrat!

Jag gjorde precis illa mig på toalett papperet, ngt som e omöjligt trodde jag. Toalett papperet här e så annorlunda motför hemma, så tunnt o mjukt så man inte kan torka sig typ, men jaa, jag skar mig o blöder iaf :)

Flera har åkt hem till sina bostadsorter. En av dom var kycklingen, men ringde honom så honom ska vi möta upp på koh chang, han blev verkligen superglad när vi hörde av oss :)

VI SAKNAR JONNA! och Emma och Åh Jonna! Ni ska liksom vara här med oss :-/

Min kamera dog ca en timme efter vi kommit till koh samet så en ny måste införskaffas. Så nu vet ni då Malin inte e snabbast med att publicera så ni vet att vi lever ;)

Nu ska jag smörja in mig med myggmedel och dra vidare. 


Crazy ink Tattoo

Kunde inte låta bli!!! :D


Dagens i-landsproblem: Vart ska man sätta tatueringen? Löste sig rätt fort :)

Inte tattuerat mig på snart ett år så suget tog över ;)
Jävligt nöjd med d beslutet måste jag säga, den betyder vänskap btw :)

Känns som att d ev kan bli fler då jag inte stod emot ett dygn här nere ens:D
Men ska försöka låta bli :)

Både jag o Malin tycker d känns som att vi var här senast igår och inte för ett år sedan. Dock lite tomt utan Jonna. Men hon e i våra tankar så den får duga då hon inte kan vara här :)
Köpte en påse kryp idag. Synd att man inte får ta hem d. Hur gott som helst men spar resten till i morgon, orkar inte bli dålig när jag ska resa runt.

Blir 2 tuffa månader då båda tycker d känns som vi varit här jätte länge och har tankarna hemma i sverige. Malin har juh turen att få besök av sin fru om en månad iaf :)
Dygnets samtalsämne e saknaden, tur vi e i samma sits så vi inte tröttar ut varandra, d här kan vi älta hela resan utan att bli tjatiga :)

Jag hittade förresten min tvkontroll! Hittade juh den aldrig efter flytten. Visade sig att den låg i ryggsäcken, blev lite förvånad när jag hittade den här :D

Dags att krypa ner i sängen och försöka sova lite, vill vara pigg i morgon när vi ska försöka dra iväg tidigt till nästa ställe: Koh Samet
Underbart!
Malin har redan somnat så jag ligger lite efter:)
God natt och sov så gott alla!
 
Saknar massor <3


Khaosan road

Sitter på rummet i Bangkok. Bor som vanligt på Khaosan road och mer exakt på khaosan palace, dumt att bryta rutiner :D
Vädret e mulet och det har regnat, men badat i poolen har vi och även bränt oss, lr iaf jag, Malin blev brun :D
Inte illa måste jag säga :D
Övertalade Malin att prova dom där läskiga små fiskarna som suger på än medans vi väntade på att få ett rum. D e juh hur vidrigt som helst, i början får man panik, sen vänjer man sig aningen, men vi gav upp innan vår kvart var slut :)
Börjar bli riiiiktigt hungrig så jag hoppas Malin vaknar snart så vi kan gå ut och äta ngt, mmm pad thai.. Need!
Ska ringa runt lite också, till Emma, Annie mfl så man har lite koll på vart alla håller hus så vi kan träffa alla :) Viktoria o Kajsa e iaf på samet, Riikka m pojkvän e också där lr åker dit i morgon, kommer inte ihåg:)
Bra att dom samlar ihop sig :D Hoppas Emma e där också!
Vi ska stanna där i typ en vecka så vi bör hinna träffa dom som e där :)
Måste tvätta ALLT i morgon när jag kommit till Samet, en sololja hade läckt så hela väskan e geggig och kläderna likaså, underbart...
Ikväll blir d lugnt, inga buckets trots att vi hade d i tanken tidigare, dels för att vi e trötta och dels för att vi tänker ta oss iväg tidigt i morgon. Ngt jag e helt säker på att våra levrar jublar över ;D
Nä, försöka få liv i Malin så vi kan äta ngt snart.

Istanbul

Sitter o chillar i Istanbul, dyr öl men gratis internet, hur trevligt som helst:)

Har hittils en jävligt trevlig resa, roliga småsaker händer hela tiden, blivit bränd, kliven på (var faktiskt mitt eget fel då jag ställde mig under henne), etc, ja d låter inte så roligt men just situationerna e roliga :D
Min o malins otur håller i. Alla på planet fick dryck utom vår rad, resulterade i att vi fick svepa wiskey och öl i landningen under ett parti stressigt schack...
Malin ville inte ha wiskey från början men övertalade henne på några minuter med argumentet smakresa ;)

Hoppas på ett lika bra plan till thailand som hit. Sjukt trevligt med egen skärm o sånt. Timmarna går så mkt snabbare.

Vet inte hur jag ska överleva i thailand utan 3´s och våra i-landsproblemslösningstimmar.... Blir att kolla fl och skypa för att inte få abstinens, kommer sakna massor! Åker med så jävla sjukt tajming känner jag! Halva jag vill vara kvar i sverige, halva vill till thailand. Lr d bästa vore att få ta med mig dom bästa och vara i thailand, men man kan visst inte alltid få som man vill har jag hört.
Vill vara hemma med Linda den 22:a också :´(
Dålig tajming som sagt...

Kände på planet hit till Turkiet att fy f-n vad jag kommer sakna P. Sakna som fan visste jag juh att kommer jag göra, men nu VET jag att d kommer bli riktigt svårt att vara ifrån honom... Allt känns juh så sjukt bra, tungt att åka idag...

Jag har inte en aning om vad jag ska skriva så jag tänker hänga på fb tills d e dags att röra på sig
Tjoo!!!:)


Thailand!!!

Dags att åka till arlanda och leta på Malin, vi kommer få så sjuuuuukt kul!!!

Som sagt så kommer jag inte ta med telefonen, see ya all on facebook!:)

Nu skynda mig mysa några minuter till <3

Over and out!


Chill

Idag har jag o Birro bara chillat.
Försöker fixa i ordning min mp3'a så jag har ngt att lyssna på när jag åker. Var dum o la in några samlingar så nu e d bara att börja rensa för att slippa den värsta skiten iaf:)

Om några timmar ska jag gå till bruket och lämna Birro och bilnyckeln. Tror jag får ge lillebror nyckeln till lägenheten i morgon då jg inte har extranyckeln i min ägo än:D

Nu ringde 3's så här ska lösas i-lands problem!:)


Pudel

Ja då var det onsdag!

Jag o Birro chillar i soffan och bara tar d lugnt. Han var juh lite deprimerad men det börjar gå över, skönt att börja se hans normala pudeljag igen. Folk ute på sista promenaden måste trott att vi varit störda, men vill pudeln leka så leker vi:D

Tagit mig ett "försöka fixa i ordning allt jag måste" dygn hemma. Inte träffat P sen igår morse så han börjar bli väldigt saknad måste jag säga, men jag måste verkligen göra klart allt nu, finns liksom inga dagar att lägga över saker att göra på:-/ i morgon ska jag lämna Birro, bilen och extranyckeln sen så ska d vara klart. Bara att njuta i lugn och ro sista dygnet, sova hemma sista natten med lite sällskap förhoppningsvis:) blir för krångligt att sova borta då kände jag eftersom jag måste lämna lite saker hemma innan jag drar på lördag morgon.

Sagt hej då till dom flesta, bästaste mamman har varit här idag och bjudit mig på mat och sen så har jag bowlat med resterande bästaste familje medlemmarna:)

Riktigt bra dag med tanke på att den där jävla PMS'en kommit. Nedstämd o grinig... Japp, d e jag en gång i månaden...
Tur jag e ensam ikväll, bäst för alla parter tror jag:D ha ha!

Kommer bli så jävla underbart att komma till värmen och träffa alla igen, ett helt år sedan nu!

D negativa e juh att mina tankar kommer att gå hemåt av flera anledningar...

Har aldrig längtat hem när jag varit i thailand, tiden går juh så jävulusiskt fort där borta, tre månader kändes som tre veckor etc.
Blir d här första gången jag kommer längta hem?
Vet juh att tiden går asfort och vi kommer göra saker HELA tiden så jag hoppas jag slipper den känslan... Vips så e jag juh hemma igen, lr hur?

Vet inte om jag kommer hinna blogga igen innan jag drar, gör jag inte d så dyker nästa inlägg upp en varm solig dag med tillgång till internet ;D


1 pass kvar

Gör sista arbetspasset i morgon fm.
Underbart!!!
Kroppen skriker efter ledighet nu.
Skönt att vara ledig några dagar innan d e dags att åka också. Har juh vid närmare eftertanke sjukt mkt att göra innan jag åker...

Fick en ny vatten läcka idag när jag kom hem. Ngt jag skiter fullständigt i. Väntat på rörmokaren i 2 månader så jag orkar inte ringa dom. Dom får skylla sig själva känner jag. Trött på att bry mig om just alla vattenläckage just nu.
E d inte fixat när jag kommer hem så tar jag itu med då.

I morgon ska jag träffa bästaste Nina, alltid lika trevligt! Går juh så långt mellan gångerna när vi inte jobbar ihop.

Igår blev d trevligheter hos Linda och Peter. Dom har juh ett mindre zoo hemma nu när dom blivit med pudel också, stor familj:D
Och det var lika trevligt som alltid såklart!:)

Sen på ngn av dom lediga dagarna så MÅSTE jag fixa d sista inför resan. Åka iväg med bilen, fixa så lillebror får nyckeln hem till mig, tvätta, diska, packa ner d sista etc. E nog dumt och skjuta det framför mig hela tiden, finns inte många dagar kvar nu...

I morgon ska jag hämta Birro också, sen får dom tillbaka honom på torsdag kväll, passar på att lämna bilen då också tror jag. Känner att jag vill ha allt klart på fredagen. Lr mja, allt måste vara klart på fredagen:D

Ikväll blir d bio! Ska skicka några sms till några innan d e dags att åka så....

PöZzzz



Pizza

Sitter o väntar på Jenny som e o köper pizza, blev frestad när hon sa att hon skulle äta så jag bara måste jag med;)

Fredagen blev hur trevlig som helst! Egentid med lillebror e inget som sker ofta. Vi satt o pratade massa och vips så var klockan 01:45 så vi fick stressa ner på 8:an:D

Ikväll blir det trevligheter. Antingen med bara Peter lr med Peter, Peter och Linda, visar sig:)

Nu kommer Jenny så på återseende, kanske hinner jag blogga mer sen.


Fredag

Har man skrattgropar i låren borde det vara ett tecken på ett lyckligt underliv.
Mkt kloka ord tycker jag!:)

Sitter och väntar på lillebror o Sofie. Dom e o nattar hästarna.
Tror jag får ta en öl snart så jag inte somnar.
Men dom dyker väl upp snart hoppas jag, börjar bli långtråkigt att sitta här sj, har redan trakasserat d flesta vänner via telefonen så snart så svarar nog ingen om jag ringer ingen:D

E så äckligt trött just nu. Försökte vila efter jobbet men d gick inte alls, kan vara pressen då man ligger o tänker, sov sov sov sov, men vad vet jag. Vila kan man göra i graven! :)

Tycker alla ska börja följa min vapendragare 3's blogg!
Många kloka ord och en o annan lösning på div i-landsproblem:D
Www.pokonis.blogg.se

Nu ska jag ta mig en singha och invänta herrskapet, see ya







RSS 2.0