Tant dricka is the shit!

Jag har insett att jag blivit för gammal för att dricka.
D e fredags kväll och jag väljer att göra ett blogginlägg och sen gå och lägga mig. Och jag ser verkligen fram e mot att sova och inte gå ut :D
Överraskade?
Jag med, tro mig :)
Sista gångerna jag ens försökt tagit några glas vin, med antingen Linda lr Jenny så har de blivit typ 2 glas sen e jag sjukt trött och redo för sängen. Att tant dricka is the shit!

Igår var jag och kastade lite pil med Mange och Uf, Anna och Fredde kom också, trevlans :)
Man träffar sina vänner lite för sällan faktiskt. Lr träffar vänner gör jag hela tiden, dom råkar vara så många så jag inte har tid att umgås med alla så ofta som jag vill bara tyvärr.

Xtravagnzan har börjat igen och jag har inte varit ner på gymet. Buu för mig, att d sa vara så svårt att komma igång efter ett litet uppehåll. Blir riktigt irriterad på mig sj då jag vet att ja tycker d e skitroligt och att jag mår så mkt bättre! Nä dags att ta sig i kragen!

Nä, sovdags känner jag :)

Iof å förstår jag att jag intekänner mig utvilad efter sömn längre. Vaknar varje natt av att jag e uppe och pysslar med ngt i lägenheten, i natt vaknade jag av att jag pysslade i ena garderoben med mina handdukar. Samma visa fast med olika aktiviteter varje natt sen jag flyttade in. Vaknar i exakt samma position i sängen på morgonen också. Tvärs över sängen. Fattar inte :)

Men nä... Go´natt...


Höst

Ja då var d höst o svinkall, roligt land man lever i...
Men d för iaf ngt gott med sig
Släktforskning, tända ljus, träning etc
Tycker A ska komma hem så hösten kan innehålla massa mys också;)

För en vecka sedan lyckades jag juh göa illa mig också. Var faktiskt full men d hade lika gärna kunnat hända nykter, trasslade typ in mig i cykeln och så här slutade d...




Gjorde asont och gör fortfarande! Har pricis börjat kunna ligga på rygg med mjuk kudde under huvudet.

Igår var jag ute i järderfors hos Gun med bästaste arbetskamraterna, grillat, vin, sång, hur trevligt som helst!! :)

Har väl inge vettigt att skriva känner jag. Livet leker och jag trivs.



Hade en givande diskussion med Nan i går^^


Jusst ja!!!
Jag har juh inte berättat att jag fått en brevvän, överraskande, men roligt! Inte igår man skrev brev direkt. Jag o Cassie ska också bli brevvänner när hon åker tillbaka till Norge har vi sagt :D




Nä, dricka lite kaffe innan d e jobbdags. Måste efterlysa min bil också :)


Bortglömd blogg

Tänk att jag hela tiden glömmer att jag har en blogg :D
Minnet e bra men kort, tur jag kommer på att jag har den då och då iaf...

Jaa, sen sist...

Har totalt kommit av mig från träningen och kosten. Ska ta itu med d igen nu. 22/8 e d start på xtra vaganzan igen o då e d garanterat skamsen min som gäller. Illa!
GE TILLBAKA MIN KARAKTÄR!!

Semester har jag inte haft så har väl mest varit på jobbet i sommar. Tränat lite, grillat och festat mkt, umgåtts med underbara vänner, varit på den årliga super roliga kräftskivan hos mamma och pappa. Trackasserar paret Tångeryd nästan varje dag;) Varit på dejt, supermysig kille verkligen, flyttat till grundbogatan och trivs som fan trots brist på möbler, tältat med 3´s och Mileja, varit på priden, fyllt år, badat, firat midsommar, firat födelsedagar, Annie e i sverige vilket e sjukt roligt :D Sen så har jag väl gjort massa saker som jag inte kommer på exakt just nu :)

D där var lite kortfattat om vad jag haft för mig sen sist, ska försöka bli bättre på att uppdatera igen.


RSS 2.0