Trööööööött

Tuff dag för mitt huvud känner jag.
Funderar på att krypa ner i min renbäddade säng och kika en film och sova.
Jobbar förmiddag i morgon så det vore en rätt bra idé faktiskt.

Undrar hur många timmar i veckan jag pratar med 3's? Headset o man hinner göra allt man ska samtidigt + trevligt sällskap i telefonen, även idag har vi löst några i-landsproblem:D

Började min dag med att kliva upp rätt tidigt (då jag faktiskt var ledig idag) drack kaffe och vaknade till.
Sen åkte jag till Jenny och fikade och ventilerade lite. Synd att man jobbar om varandra så väldigt, vore trevligt att träffas oftare, men d e som sagt lurigt när båda har sitt. På måndag ska vi gå ut och äta och umgås, d ser jag fram emot:)

Sen vidare hem då en kaffesugen Björn stod utanför mig o väntade, alltid lika trevligt:)

Sen har jag mest pratat med Malin, 3's, Jenny som ringt om varandra, tänkte ringa upp Linda men hann inte o nu e d lite sent, tror fru T sover nu om jag får gissa:)
Vad skulle man göra utan sina vänner? Jag skulle inte byta bort dom mot ngt i hela världen! <3

Redan onsdag.. Fan vad tiden går fort...
På tisdag blir jag med pudel också, sen så ska jag åka o lämna bilen i veckan. Dumpar den hos mamma och pappa i årsunda. Kanske kolla med lillebror om han ska dit ngt, kan juh behöva lift till sandviken, mindre lust att åka kommunalt:)

Nä nu lockar sängen, god natt alla!




11 dagar kvar

Nedräkning.
stod o kikade på mitt schema på kylskåpet o såg att d e nästa vecka vi åker, lät väldigt mkt närmre än 11 dagar tycker jag, på gott och ont måste jag säga...

Måste bli bättre på att blogga, hinner glömma vad jag gör mellan inläggen:D

Så vad har hänt sen sist...

Varit sjukskriven från jobbet måndag och tisdag, lr jag åkte dit i går men d gick inte helt enkelt, och idag ville chefen att jag skulle vara hemma och vila. Fick medicin från thailand och bästa tänkbara sällskapet igår och d gjorde visst susen:D dom kan d där måste jag säga, sen att jag lyser i mörker och antagligen inte skulle klara ett drogtest d e en annan sak.
Ne skojja bara! Lr säker kan man juh inte vara men d bör inte vara så:D

Veckan som gått har varit oförskämt bra. Trivs med tillvaron måste jag säga. Positivt överraskad och har nog inte smält d riktigt än, men vad gör d, i like it!

I morgon ska jag ta en fika med Björn, vet inte vad Tommy gör, antagligen jobbar, ska höra av mig till honom, synd att 3's antagligen sover då hon jobbat natt, skulle vara trevligt med en liten fikadejt allihopa:) men kaffe med bara Björn duger jävligt bra d med:D kaffe o lite skvaller e aldrig fel en onsdag:)

Idag har min tid gått åt till att fixa d som jag behövde fixa innan resan, alla papper e klara, väskan e packad, räkningar betalda, etc
Nu håller jag på och diskar, tvättar och städar, tråkigt men ett måste. Vill ha verkligen allt rent o snyggt när jag drar, garderoben låter jag nog vara. Har ett organiserat kaos där just nu :)

På fredag blir d utgång med lillebror och Sofie, umgås alldeles för sällan med familjen, men tiden finns liksom inte som förr när jag svängde förbi hos mamma o pappa rätt ofta. Och lillebror jobbar, har flickvän och eget liv som tar hans tid. Vi skulle alla behöva några extratimmar på dygnen.
Men även om man inte hörs och ses så ofta så e dom d viktigaste i mitt liv, älskar min familj <3

Igår var jag ner till hälsocenter och frös mitt kort också. Känns lite onödigt att låta det gå ut medan jag e bortrest, vill garanterat kunna träna när jag kommer hem igen, och om jag tycker jag e fattig nu så e d inget mot för vad jag kommer vara då:D skulle gå ut i maj när jag kommer hem, så på d här sättet så tjänade jag lite på att frysa d:)

Nu e tvättmaskinen klar så dags att göra ett ryck, inte klar med städningen än heller för den delen:D

På återseende!


Underbara säng!

Hemma i min egen säng! Underbart!:D
Sjukt mysigt att skeda med djuren på karlavägen, men just inatt måste jag legat på ngt konstigt sätt, ont överallt.

Iof så har jag haft lite ont i lederna sista tiden, trott d varit träningen, att jag stretchar dåligt och får ont av den anledningen. Men börjar tro att d inte e d som e felet... Idag har jag haft en molnande värk hela dagen tex, mest i handlederna som rätt som d e gör asont och jag måste avbryta d jag pysslar med, vet inte vad d e. Hugger till när d e som värst. Kan d vara vädret? Skumt, har inga ledproblem liksom, men man blir juh inte yngre så d e väl bara att vara beredd på all skit som komma skall.
Tyson o min promenad i morse måste sett rolig ut, vi gick som två 90åringar, båda stela och haltandes. Och halkan gör d juh inte lättare att gå måste jag säga.

På lördag e d 2 veckor kvar tills jag o Malin drar. Vet inte hur jag ska lösa mina o 3's livsviktiga röksamtal. Blir dyrt d här! För jag kan garanterat lova att vi löst ett o annat i-lands problem genom våran rökning, även försämrat vår karma och förhoppningsvis även hamnat på + ibland... Lr mja, mest - skulle jag tro :D Så några samtal tänker jag då kosta på mig till sverige. Måste juh ge familjen livstecken ibland också:) Men har datorn med mig så jag e inte helt okontaktbar:)

Nästa helg ska vi fixa lite flygbiljetter o hotell till songkran i april, kan va bra o ha d klart när vi ska till ett ställe ingen av oss varit på och det är med all säkerhet fullbokat på alla ställen om man inte förbokar. Vägrar missa och vill verkligen fira där vi tänkt:)

I morgon e planen att ormarna flyttar. Få se hur d går med d. Bara jag piggnat till i morgon så ska jag höra av mig o checka vilken tid som passar. Ska juh på afterwork i morgon också, prata massa thailand och antagligen massa annat, längesen, så d ska bli trevligt:)

Har ställt bilen nere på torget så jag slipper parkera om den massor, så sovmorgon utan ngn som helst stress i morgon. Välkommet:)

Förlorat min träningsmotivation och äter som aldrig förr... D här kommer inte sluta roligt...


19 dagar kvar

Som sagt, bara 19 dagar kvar! Underbart!!!:)

Ikväll e d chill på karlavägen med pälslingarna, myyyys!
Väldigt trevligt med deras sällskap, vad skulle man göra utan djur? Finns inget bättre + att lapplisan inte kommer åt mig här heller :D mohahahaaaa!

Ska passa på att kika BigBrother i kväll också. Har inte den kanalen sj så passar på, med min otur så har jag säkert ngn annan kanal på o missar d i alla fall :D

Ringde och bad om tillägg/förlängning på reseförsäkringen idag. Lät väldigt dyrt med 650:- ngnting för 9 dagar. Får kolla upp d där igen när pappren kommer.

Nu ska jg bädda ner oss i soffan, hörs en annan dag:)


<3

Idag skulle Tummen fyllt 13 år.

Vila i frid älskade Tummen!

Du finns hela tiden i mina tankar, saknar dig fortfarande så det gör ont, gillar inte att ha din aska i en låda i köket, vill att du ska få spridas så du får bli fri och vara med Becca...
Skönt på ett sätt att fått hem din aska, ville inte ha dig där du fick sluta. Skönt att ha dig här hemma tills det blir dags... Har en känsla av att jag kommer ha svårt att lämna från mig dig när dagen kommer.. :'( men jag vill juh inners inne att det är där du ska vara så jag kommer göra som planerat fast det kommer bli jobbigt.

Går inte en dag utan att jag tänker på dig och kommer på mig sj att jag tittar efter dig, låter fortfarande dörrarna som du ville ha öppna stå öppna, e dom stängd öppnar jag dom så fort jag upptäcker det. Har alltid lampan tänd som alltid stod tänd när du var här. Jag öppnar fortfarande inte balkongdörren sen du fick för dig att vara superkatt och verka nyfiken på va som fanns efter balkongen, rädd att du ska ramla ner om jag öppnar fast jag vet att du inte är här. Konstigt hur hjärnan fungerar...

Saknar att ha dig på min arm, saknar att ständigt ha ngn av dina stora tassar i ögat eller på kinden :D

Många tårar är fällda över dig lilla vän...
Och fler kommer det bli...

Undrar hur "du" kom in i mitt sovrum din första natt i "asken" hemma... Var väldigt läskigt att vakna och se att din "ask" stod ovanför sängen... Jag ställde juh dig i ett skåp i köket...
Vilket som skulle jag mer än gärna ha dig i mitt sovrum då d var här du trivdes mest, men då vågar jag helt seriöst inte sova här inne :-/

Åh va jag saknar dig älskade Tummen!!!! :'(

Och grattis på din 13 års dag <3


Pms

Pms och stratosen e slut...
Ingen bra kombination:)
Måste verkligen be om ursäkt till alla drabbade. Borde inte få gå utanför dörren sånna här dagar:)

Händer väl inte direkt ngt nytt i mitt liv. Jobbar, tränar, sover och äter för mkt, så roligt har jag d, alla pengar har gått åt till lapplisejäveln så har inte så mkt att välja mellan.

Gav Linda bilen idag så jag slipper bry mig om lapplisan några dagar. Hon ha verkligen tagit över mitt liv. Jag ställer klockan för att ta mig upp och flytta bilen, sen hålla koll så d inte hinner gå 2 timmar emellan "flyttningarna". Sen ställa sig på rätt sidor på natten. Allt jag gör måste planeras runt det. Jag hinner tex inte laga mat, äta och duscha, klä mig, nope, får ta en sak i taget, ut o flytta bilen, ta itu med nästa grej, ut o flytta bilen...etc. Jag håller seriöst på att bli galen!!!!!!!
Slår slint och d har hänt att jag parkerat fel i all förvirring och pang! Böter direkt...
Huvudet slutar funka tillslut, tror mig, snurrar bara datum, tider sidor, platser i huvudet...

Får inte jag en parkering inom en snar framtid säljer jag bilen. Fixar inte d här. I sommar finns d juh några fler ställen i sandviken att parkera på så då e d juh ingen större fara, men nästa vinter... Suck...

Idag när jag var o tränade försökte si en lapplisa på att ge böter, men mohahahaaaa! In your face! Jag hade tillstånd sörrö!:D


Jag vill till thailand sa jag!!!!!!


Stratos

Fått stratos av bästadte Cassie <3
Han tyvärr inte träffa henne medans hon var hemma:(
Tur hon har en snäll mamma på samma arbetsplats som mig som kan sköta leveransen :D hon förstod dock inte vad jag skulle med choklad till då jag bantar och poängterade att Cassie aldrig köper choklad till dom, tror minsann hon var ute efter mina stratosar ;D men stratos e ngt ingen får av mig om jag fått tag i d. Guld från Norge... Mumma!
Förklarade att jag inte bantar eller för den delen;)

Tur att jag tränar med tanke på hur mkt skit man stoppar i sig, händer inte ett skit med kroppen, står still på alla sätt och vis men d e förståligt. Bör nog äta rätt om d ska funka, men mat e juh såååååååå gott!
Så länge jag inte går upp i fett och ner i muskler kvittar d just nu faktiskt. Mår bra och d e liksom d jag e ute efter:)
Efter thailand tänker jag försöka skärpa mig med allt. Precis ALLT. Styra upp mitt liv på riktigt.

Har mailat och ringt runt lite idag och fixat lite saker som jag måste ordna innan thailand. Har inte fått ngt svar från komvux här i sandviken vilket jag inte gillar, d börjar bli BRÅTTOM! Vägrar missa min chans till att söka till utbildningen. Och komvux på Åsö har inte lagt ut ngn info än. Buu...
Jaja, jag e förberedd med allt jag behöver till ansökan iaf, betyg och arbetsgivarintyg etc.

Har verkligen fastnat för serien 30 grader i februari som går måndagar på 1:an. Synd att jag inte hinner se klart den, men får väl ta hem hela serien när jag kommer hem i stället:)

26 dagar kvar!
Wohoo!!!


Slö...

Jag har blivit biten av latmasken...
Ligger i soffan och chillar när jag borde ta mig iväg till gymet i stället... Buu...
Finns ingen som helst motivation till d idag...

Har pysslat med thailandspackningen, plockat lite i lägenheten, diskat, tvättat, fixat med mp3 spelaren och datorn som ska med, resten av dagen har gått åt till att slöa och dricka kaffe.
Bara 27 dagar kvar nu!
Underbart!!!

Men en sak oroar mig, skolan har inte uppdaterat utbildningen jag vill söka och tiden börjar bli knapp, vill juh få i ordning ansökningar och kompletteringar innan jag åker annars missar jag juh chansen att komma in helt :-/

Igår var d middag hos mormor, alltid trevligt att träffa alla:) var meningen att jag lillebror och sofie skulle ut sen men vi led av svår paltkoma och bestämde oss för att gå ut nästa helg i stället:)

Nee åter till slöandet... :)


D närmar sig!

Nu e d inte alls långt kvar till thailand!! Wohoo! Sol, värme, underbara människor, hav, stränder, elefanter, ja u name it. Kan inte bli bättre:)

Kriget med lapplisan fortsätter, tyvärr fick hon mig igår då jag var helt tom i huvudet efter ett fm pass på jobbet sen vidare till gymet efter, så när jag parkerade fick jag för mig att d var ngt helt annat datum...
Kul...

Och som vanligt går d mesta med rinnande vatten i sönder hos mig. Vaktmästaren skojade verkligen inte när han sa att d här huset ständigt springer läck...
Tröttsamt...
Och var i hela fridens namn e rörmokarjäveln och delarna till mitt element???
Väntar i mer än 1 månad nu.... Jävligt irriterande!

Inget nytt har väl hänt, jobbar, tränar, sover etc
Spännande liv...

Inget nytt har kommit ut om utbildningen heller... Vill juh veta när o hur jag ska söka innan jag åker till thailand. Vet att ansökningstiden är medans jag e där så vill få all info nu så jag inte missar min chans.

Igår var jag med 3's & Mileja på leklandet. Den ungen får mvg i teater och drama :D man kan inte annat än älska henne, underbar!:)

Jag har börjat småäta på kvällarna igen, känner att karaktären försöker smita undan igen, men ska försöka hålla den kvar tills jag åker iaf, sen får jag leta upp den igen när jag kommit hem:)
Ska pausa mitt gymkort innan jg åker också, gör jag d inte kommer det gå ut några dagar efter jag kommer hem igen och d skulle juh suga...

Längtar till helgen nu! Umgås med släkt och familj står på listan, kommer inte hinna d så många fler tillfällen innan jag åker.

Blev ändrade planer för kvällen men fick ett trevligt erbjudande från karlavägen, alltid trevliga erbjudanden därifrån:D tycker d ska bli slutet av juni så bäbis kommer ut, mys! Och såklart så mamman får ta sig lite vin med mig i trädgården i sommar;)

Karman fortsätter jävlas med mig... Kan inte komma och tänka på ngt jag gjort fel för tillfället, måste vara mitt förra liv som spökar, måste verkligen varit en ond människa då.
Undrar om karmatvålen funkar om jag äter den i stället?

Nejmen då var d dags att gå ut o parkera om bilen alldeles strax igen då...


RSS 2.0