Karma tvål

Stog en jättegullig present på bordet när jag kom till karlavägen ikväll! Linda har köpt en karma tvål och skrivit ett supergulligt kort :) <3
Behöver verkligen all bra karma jag kan få känner jag så den e en väldigt välkommen present :D tyvärr verkar Linda ha fört över all sin goda karma till mig;) hon får ta tillbaka lite så d blir jämnvikt;)

Har plötsligt fått en massa konstiga sug. NEJ jag e inte gravid. Tror inte jag får i mig d jag ska på dagarna bara med tanke på hur mkt jag tränar. Lr så e d bara min dåliga karaktär som e på väg tillbaka:-/
Ikväll så har jag ätit så mkt lättsaltade chips så läpparna e helt skrynkliga och svider:D charmigt :D

När skrev jag sist? Lördags?
I lördags blev d karatefylla iaf, inge ovanligt med tanke på mitt ölsällskap, slår aldrig fel:D men trevligt var d och det sker sällan så det gör inget:)
Träffade Jenny och grabbarna en snabbis på kvällen innan dom skulle hem också, saknar henne redan, måste ta mig till gbg o hälsa på:)
Fick ett överraskande och trevligt samtal på natten också, d har jag saknat:) kände mig lite för full för att prata då bara, hade garanterat inte kunnat alfabetet om ngn frågat, då e d bäst att bara vara tyst :D

Söndagen var seg, försökte verkligen nyktra till så jag kunde åka och träna, insåg på kvällen när jag blev helt slut och yr på ica att träna inte vore ok, så mötte upp Linda och Peter på Mia's och blev bjuden på kebeb och pizza buffé i stället:) tack så mkt!!

Måndagen, jaa vad gjorde jag då...
Vaknade, tränade, jobbade åkte till karlavägen och chillade med Tyson, Chester och Mimmi:)

Idag typ samma sak fast utan Tyson:)

I morgon ska jag sova hemma på grundbogatan igen, ska till Sara på inredningsparty sen blir d öl på stan, sandviken och sandvik fyller juh faktiskt 150år :)
Så på torsdag blir d inge gym, bara promenad:)

Fick brev från min brevvän igår också, ska läsa d nu innan jag ska bädda ner mig i soffan och sova. Trodde inte mitt brev skulle komma fram sist men d gjorde d:D funkade visst lika bra med sånna frimärken.

Veterinären ringde idag... Jag ska hämta Tummens aska i morgon...
Kommer bli jobbigt men ändå skönt att få hem honom... Ett steg närmare sin sista vila, bara ett steg kvar... Skönt att jag har planer för hela dagen. Saknar honom så d gör ont... Älskade Tumme<3

Nä nu ska jag mysa ner mig med pälslingarna här framför tv'n.
Sov gott friends and fuckers!


Slöa i soffan dag

E inte bakis idag, mest bara rastlös, virvlar omkring och plockar i pysslar lite, tvättat, ätit, nu har jag intagit ryggläge i soffan, fantasin tog slut, kommer inte på ngt att fördriva tiden med:)
Visst inte bra o träna dagen efter alkohol läste jag, annars hade jag lätt varit nere på gymet nu:(
Ja ja, fick sånt sjukt ostsug tidigare idag, fick mest bara ont i magen så den går jag inte på igen:D inte meningen att man bara ska äta ost kanske...

Hade en så sjukt bra dag igår!
Fm passet på jobbet gick snabbt, hämtade upp Linda och herr T och skjutsade dom, ner på gymet, till systemet, fan vad mkt trevligt folk som hänger där på fredag eftermiddagarna, träffade folk jag inte träffat på jaa ungefär 10-15 år minst. Men nu vet jag vart man hittar dom iaf:D

Sen på kvällen mötte jag upp lill Jenny, hennes dejt och hennes bror, lillpuben var ingen höjdare igår, hade roligare på systemet:D
Så vi gled vidare ner på 8:an, var rätt dött där till en början också, men d tog sig med tiden:)
Väl där träffade jag ännu flera människor jag inte träffat på så sjukt många år, så jävla roligt och träffa alla igen!
Riktigt lyckad kväll helt klart! Synd att Jenny bor i gbg o jag här, önskar man hade kunnat setts lite oftare. Iof så har jag inte hälsat på henne en enda gång sen hon flyttade dit så jag tar på mig d:) hon har bott där i 8år... Jag e sämst!!

Det verkar ha blivit ändrade planer ikväll, planen var att vi skulle upp till grannen men jag vet inte hur d blir, reservplanen e hos mig iaf:) få se om jag tänker dricka ngt, vill juh verkligen träna i morgon, och Jenny och hennes dejt åker hem i morgon så dom kommer inte dricka så mkt. Ja ja, några öl blir d väl säkert och trevligt att träffas så d kvittar hur kvällen ser ut:)

Nu ringde kära fru Malin så ska vara lite social:)
På återseende!


Bra resultat!

Fick byta och jobba förmiddag idag, hur skönt som helt då jag skulle kunna träna lite längre efter jobbet än om jag skulle ha jobbat fm.

Har så svårt o få i mig allt. Vill hålla förbränningen uppe så jag vill inte låta det gå mer än högst 4 timmar emellan jag får ngt i magen. Ägg funkar för d mesta, men kroppen behöver mer än ägg:D
Frukosten e fortfarande för klen, men sköter mellanmålen lunchen och middagen så jag e nöjd.

Börjar se små resultat, så jag tog tjuren vid hornen och kollade upp hur d låg till igår, glatt överraska blev jag då resultatet var bättre än vad jag trodde. Ökad muskelmassa, viktnedgång, minskad midjemått, sänkt bmi etc. Underbart! Och med så mkt mer än vad jag hade förväntat mig!
Var glad att jag kollade allt igår, d har gjort mig mer taggad och ännu mer fokuserad på träningen.
Dom negativa resultaten var att jag dricker lite för lite, kroppen är 33år. Men dom små problemen e lätt att lösa:)
Vet att när jag skrev in mig på gymet var min kropp 39år=ångest!
Var nere i 31år i somras men d försvann med massa god mat och vin;)
Skönt att känna att kroppen sakta men säkert börjar bli fast och får lite snyggare former. D gillas!

Blev så jätteglad över en kommentar från min granne idag!! Blev väldigt förvånad så mitt lilla tack kändes rätt ynkligt när jag väl kommit innanför dörren. Men TACK SÅ JÄTTE MKT!!:)
Tänk vad små snälla saker gör än glad:)
Första tanken var, e hon snäll lr stöter hon på mig? Rätt säker på att hon bara var snäll, men hon e rätt het så d skulle inte göra mig ngt om d inte var så;) ha ha:D

Är nyäten och nyss kommit ut ur duschen, blev asseg när jag satte mig i soffan för att blogga.. Skönt med tanke på att jag har fm i morgon igen iof.

Tänker ta gymuppehåll i helgen. Tror min kropp vill ha lite vila. Men tanken på ingen träning och lite alkohol gör att jag nästan får ångest, thailandsresan ger mig asmkt ångest! Vet att d inte kommer bli ngn form av hälsosam träning där:) känner mig sj;)
Börjar komma in i d där maniska tränandet och tänkandet igen känner jag. Ja ni ser, d enda jag skriver om e d!:D
Därav mitt inge-träning-i-helgen-beslut. Bara övningarna jag o Peter kommit överens om. Och så ev kanske jag åker ner o tränar sön kväll. Men lördagen SKA vara gymfri.

Nä nu måste jag klä på mig, diska, fixa frukost o lunch till i morgon sen hämta upp herr T och åka till huset. Ska sova där med pälslingarna inatt. Då mitt huvud inte funkar som d ska just nu så måste jag nog ringa Linda sen och fråga vart d var jag skulle lämna honom i morgon bitti bär jag åker till jobbet för d har jag totalt glömt bort :D

Vilken babyboom d e förresten! 2 vänner fick barn idag, Sen e d Flera som väntas få viiiiilken dag som helst och några som kommer få inom en snar framtid:) hur mysigt som helst! :)

I morgon ska jag träffa lill-Jenny!!!! Wohoo!!! Saknad!!:)




RAAAAAAASTLÖS!

Vaknade tidigt då herr T var kissnödig, drack 3 koppar kaffe, diskade, gjorde ren kattlådan, promenerade lite till med Tyson, chillade i soffan, blev rastlös och tog en till promenad med Tyson, åkte och lämnade honom hos Marita sen vidare till valbo o shoppade kattmat, sen vidare till gävle till 3's då jag bjudit dit mig sj på kaffe:) blev några koppar eftersom hon satt på finkaffe;)

Sen åkte jag tillbaka till Sandviken och tränade, kände att jag hade kunnat tagit ut mig hårdare idag, körde bara ben, vill gärna kombinera hela kroppen för att känna mig nöjd efter ett gympass, men ska försöka hålla mig till några delar i taget för återhämtningens skull.

Får juh så äckligt mkt energi när jag tränar! Känner mig som en påtänd iller, kryper i kroppen och vill göra ngt heeeela tiden, tar ett bra tag att varva ner. Åt för lite kolhydrater innan träning idag kände jag, lr kombinationen dåligt i magen och fylld av kaffe... Blir helt tom i huvudet.
Körde mot rött i den mest trafikerade korsningen i sandviken på en sån där tid då alla vill hem från jobbet. Körde inte på ngn lr blev påkörd så d slutade juh helt ok iaf:)

Käkat lite mat, bytt vatten och sprejat ormarna, plockat undan lite kläder etc här hemma på grundbogatan, fattar inte, jag bor sj men stökar ner som om jag skulle haft småbarn som sprider grejer omkring sig... Behöver en byrå tror jag minsann.

Leder fortfarande över lapplisan. Inte en endaste böter sen den 18:e, mohahahaaaa!

Nu e d juh faktiskt kväll så jag kan roa mig med mina situps och armhävnigar, var inte kaxig i morse när d skulle göras, har sån äcklig träningsvärk i bröstmusklerna så en tesked känns jobbig att lyfta...



Chill på karlavägen

E på karlavägen och är katt hus o hundvakt ikväll, mimmi ligger o myser på en filt i mitt knä, Tyson har lite problem att få bort chester från sitt ansikte, allt e som vanligt med andra ord. En sak avviker faktiskt. Inget har hänt djuren ngt! Ngt som e väldigt ovanligt när jag e här;) än e kvällen inte slut iof^^ så länge inget allvarligt händer:-/ sist var d kattmynta överdosering, slutade lyckligt bokstavligt talat:)

Gick upp tidigt i morse, tvingade i mig lite yoghurt drack lite kaffe, promenerade till gymet, körde bröst, rygg, armar idag, tänkte att d vore dumt att köra ben när jag skulle gå hem också, kör ben i morgon i stället. Sen så har jag väl inte gjort så mkt mer än ätit lunch, middag, snart dags för kvällsmål, jobbigaste med att träna e all mat:) diskat o pysslat lite också.

Bra dag:)

Inte hört ngt från veterinären än. Vilket jag tycker är skönt på ett sätt. Vet inte om jag e redo att få hem askan än. Och andra sidan vill jag inget hellre än att få hem honom så han får ro.
Så sjukt saknad...
Älskade Tummen <3

I helgen var Malin och Pelle hemma och nu i helgen e lill Jenny hemma! Underbart!:)

Och jobbar bara 3 dagar den här veckan, rena semestern! Wohoo!:)

Eftersom Jenny kommer i helgen o vi alla samlas så kommer vi garanterat dricka ngt, så min helalkoholfria plan går sådär...
Men tänker inte snöa in i träningen som i våras. Tokstrikt på precis allt, tror inte ens jag umgicks med ngn på fritiden, bara träning och kost som gällde. Visst jag mådde bra fysiskt, men livet blev jävligt tråkigt:)

Ska försöka hitta en skön kombination:)

Peter utmanade mig igår så nu kör vi armhävningar och situps morgon o kväll. Hoppas han inte fuskar eftersom jag inte ser honom. Han har säkert satt in hemliga kameror i deras hus som jag e i så han ser att jag sköter mina övningar:D fixat både morgon och kvällsritualen faktiskt, så nu blir d chill framför tv'n med pälslingarna lite vindruvor, nötter och ramlösa:)

Dags för en liten promenad med herr T snart så på återseende!:)



Karlavägen

Orkar inte med att vara hemma i lägenheten nu när Tummen inte e där med mig...
Automatiskt liksom kikar jag efter honom.

Tagit bort alla spår av honom... Vet inte om d e bra lr dåligt för mig...

Känns lite lättare idag än igår, börjar förstå att jag kanske tog rätt beslut iaf även fast det gör ont... Försöker få mig sj att förstå att det inte skulle vara värdigt för honom att åka fram och tillbaka till veterinären för olika ingrepp enbart för att förlänga hans liv lite. Han skulle alltså inte få ro förns han väl hade dött. Det hade gjort mer ont att se honom i den situationen. Nu är det bara mig det gör ont i, han har fått sin ro och får vara med Becca igen.

Tänk hur man kan fastna så för ngn/ngt. Han har bara bott med mig i lite mer än 2 månader.
Den 7 november fick vi tillgång till rebeccas lägenhet, då vi hittade Tummen... Suttit helt ensam i en svart lägenhet en hel vecka, antagligen varken mat och vatten, ingen vet hur länge rebecca hängt där inne heller, lukten, obehaget att se sin matte bara hänga där och ruttna. Så sjukt... Tänk om Becca vetat att hon skulle bli hängandes så länge. Och att polisen skulle skita i att försöka hitta hennes katt... Hon skulle aldrig ha gjort så mot Tummen om hon vetat...

Känns som jag haft honom hela mitt liv. Älskade honom som om han vore min egen...

Hoppas ni båda funnit friden ni förtjänar, om några veckor kommer ni att vara spridda på samma ställe, trödje, där ni trivdes bäst och som Becca hade som sista vilja.
Vila i frid <3

Nu tänker jag inte besvära er med mina tunga tankar längre.

Så som sagt, eftersom jag inte ville vara hemma ikväll så e jag i Linda o Peters hus på karlavägen:)
bara jag och katterna här, dom blev överlyckliga över Tummens saker, antagligen för att d var kattmynta på;)

Mimmi älskade visst kattmynta, när jag inte såg hade hon hittat påsen med torkad kattmynta, bitit och klonat upp påsen och badat i d. Lyckorus :D fick borsta katten och dammsuga. Rädd att hon skulle få ngn form av överdos, vore juh typiskt min karma...

Fick en till böter idag också, av samma lapplisa som den 16:e, nu börjar d bli personligt... Jag har juh ingenstans att stå!!! Vad vill dom att jag ska göra??? Sälja bilen lr? Fixa parkeringsplatser till era hyresgäster jävla pajsare! En bil hade fått 2 böter så jag ska väl vara glad att jag bara får en i taget:-/

Fick en vattenläcka i badrummet idag också... 3:e i lägenheten sen i slutet av december, stabilt ställe man bor på. Vägrar ringa hantverkaren så försökte fixa d själv, tror d ska hålla ett tag nu...
Rörmokaren som skulle dyka upp vid den förra läckan har juh inte kommit än så jag hinner nog samla på mig några fler läckage till honom...

Nu när jag har fler kanaler än hemma ska jag passa på att kika efterlyst kl 20. Skitlängesen jag såg det:)
Tänker ha en vägra 1:an, 2:an, 4:an, 6:an kväll:)

Fixat lite inför visumansökan idag också, tagit bilder o sånt, man e juh sjukt vacker efter att ha gråtit flera flera timmar dagen före, dom kommer tro att jag e narkoman lr dyl när jag ansöker:-/

Skönt att inte vara hemma på stan när d e lill lördag. Både jag o bilen får en lugn kväll, vinst!:)

Nää nu måste jag lägga min telefon på laddning ser jag, tjopp


Vad fan har jag gjort?!!

Åkte till veterinären med Tummen idag...

Skulle bara göra rent öronen och klippa klorna... Lovade honom att besöket skulle gå snabbt och att vi skulle åka hem och mysa i soffan sen...

Visade sig att hans astma inte var ok, behövde behandlas...
Visade sig att han hade väldigt mkt tandsten (det som var orsaken till att han dreglade) som ev innebar att dom ev skulle behöva dra ur tänder... som förr lr senare skulle orsaka tandlossning vilket skulle vara plågsamt för honom... Hon förklarade att all kortison han hade fått tagit i sitt liv (mot astman)gjort att hans kropp såg ut som den gjorde...

Tänk om hans egentliga veterinär berättar dessa saker för mig. Hon sa att hans astma inte behövdes behandlas förns att det syntes att han hade jättejobbigt med andningen... Så jag har inte gett honom ngn behandling... Hon sa inget om tandstenen vilket inte kommit nyligen... Etc...
Varför tog jag inte honom till en riktig veterinär från början... Trodde juh på hans...

När veterinären idag satt och berättade va d olika behandlingarna skulle kosta mig stannade mitt hjärta...
Visste direkt att det inte finns en chans för mig att kunna betala det...
Ta bort lite tandsten ungefär 1000:-
Och de var som sagt mkt och som visste inte om dom behövde dra ut några tänder...
Han hade juh som sagt ont av det...
Och det skulle bara vara början av div behandlingar...

Satt där och grät i mer än 1 timme innan jag tillslut fattade beslutet att låta Tummen få somna in... Veterinär + vänner försökte stötta mig genom att säga att det vore rätt beslut då jag inte har den ekonomin som skulle kunna hjälpa honom, flytta honom medans jag e i thailand, flytta tillbaka honom när jag kommer hem till sverige igen... Han skulle bl ensam om jag kommer in på skolan i sthlm och måste pendla... Hans ålder och sjukdomstillstånd...

Visst det här var säkert ett bra beslut med tanke på allt. Han blir varken yngre lr mindre sjuk. Veterinären sa att det här bara var början och att det inte skulle bli billigare bara dyrare...
Men att med behandlingarna skulle han må rätt ok ett tag till, hon visste inte hur länge dock... Sen vet vi inte hur det stog till med hans inre organ...

Besparade honom omflyttningarna och alla veterinärbesök...
MEN pga pengar...

Ångrar mitt beslut så det gör ont!!!!
Kan inte sluta gråta...
Vad fan har jag gjort...
Och få reda på att han lidit utan att jag vetat om det...

Älskade underbara Tummen!
Förlåt! Förlåt! Förlåt!
Jag hade kunnat ge dig några månader-år till... Men valde att låta dig somna in...
Jag är så sjukt egoistisk så d finns inte, vet inte vad jag ska ta mig till, kan inte backa tiden och få det ogjort... Det var bara en tidsfråga jag vet... Men vem e jag att kunna bestämma över hans liv...
Han såg juh hur pigg ut som helst! Det här hade varit lättare om man bara kunde se hur han mår inuti...
Låg i mitt knä under tiden vi var hos veterinären... Han märkte att jag var ledsen... Försökte trösta mig... Och vad gör jag som tack?
Nää fyyyy fan för mig!!!

JAG ÅNGRAR MIG SÅ DET GÖR ONT!!!!!
Förlåt Tummen!!!!!!
Förlåt Becca för att jag inte lät honom leva ett tag till!!! Förlåt! Förlåt! Förlåt!
Hoppas ni e tillsammans med varandra nu!! Han har verkligen saknat dig! Vet att du har vakat över honom, hoppas det är till ngn tröst för dig att han haft det bra här efter allt som omständigheterna kring din död, ett mirakel att vi hittade honom...

FÖRLÅT ÄLSKADE TUMMEN! TÄNK OM JAG KUNDE TA DIG TILLBAKA!!!
Jag försöker tänka på att d här var det mest humana och d bästa för dig, men hur jg än vrider o vänder på det så känns beslutet fel...
Du skulle fylla 13 i februari... Hade jag inte kunnat låta dig göra det iaf då...

Nä nu tänker jag inte skriva mer, ältar d här för mig sj i stället. Bästaste lillebror åkte och köpte vin till mig så jag kan lugna nerverna<3

Tänker sitta i min ensamhet och bli full och fortsätta gråta.
Ångest e inte roligt på en fläck! Men just idag o för all evighet förtjänar jag den...


Linus på linjen

Shiiiit vad het man e i underställ! Säger då d...
Känner mig som Linus på linjen och e läskigt lik också;)

Varit och pimplat på Ottnaren med lillebror. Isen lät mer än vanligt så man var lite skitis, båda hade den där känslan av att vi inte skulle överleva dagen:D
Blev inge fisk... Inte ens ett napp... Förstår inte ens att vi försökte, vi får juh inte ens fisk på sommaren där:)

Sen svängde vi förbi mormor och stig en sväng innan vi åkte vidare hem till mamma och pappa och käkade.

Hur trevlig dag som helst!:)

Nu blir d dusch, film och chill. Borde städa men tar d i morgon i stället, nu e d bara soffan som hägrar:)


Julgransplundring

Igår var jag hos Linda & Peter på julgransplundring. Alltid lika trevligt!!:)

Idag tog jag en tur till Björke, d nalkades pulka/stjärtlapp/bob åk med 3's, Thomas, Emma och Mileja. D gick juh sådär, för lite snö och för mkt sten:D

Gym e ett ord som låter bekant... Ta reda på vad d e för ngt i veckan kanske. Min nya hälsocoach ringde i går och sa att vi alla ska ses på fredag morgon, hon ville se hur vi låg till i mått och vikt... Buu... Måste skynda mig gå ner jul o nyårskilona innan dess:)

Sitter o funderar på hur i hela fridens namn jag ska lösa allt om jag kommer in på skolan i höst. Pendla till sthlm, Tummen i sandviken, studielån, för mkt räkningar och skulder... D e några av problemen...

Funderar på att börja jobba extra på sjukhuset igen. Skulle behöva en extra inkomst...

Dusch sen lägga mig i sängen o kika film. Helt ok lördagskväll känner jag:)
Lite tråkigt att göra d sj bara...


Dyyyyyyrt!!!

Hade kortdag på jobbet idag så passade på att glida ner till veterinären och bokade tid för helrenovering på Tummen. Öronen ska rengöras, klona ska klippas, herrn har även börjat dregla, blivit lite grinig och äter dåligt sen han och farbror T blev osams. Han bet säkert honom och gjorde illa ngn tand. Sen ska dom även kolla hans allmäntillstånd, astman och sånt så jag ev kan få ett intyg så jag kan försäkra honom. Han e juh till åren o besvär kommer han juh säkert få... Dyrt... D här kalaset kommer kosta minimum 900:- utan lugnande och minimum 1200:- med lugnande, hoppas för guds skull han e lugn utan droger :-/
Hej då thailands pengen...

Ikväll ska jag till Linda och Peter och julgransplundra och fira att linda klarat kursen, trevlans!:)

Och jag e ledig heeeeeela helgen. Inte illa, kommer inte ihåg när jag var ledig en helg sist. Underbart!

Vart fan e rörmokaren? Skulle varit här förra måndagen. Hantverkare e verkligen ett folkslag man alltid irriterar sig på :D

Nu ska jag o Tummen ta en stödvila innan d e dags att hoppa in i duschen.
PöZzz


Afterwork

Idag e en sån där dag vi haft afterwork. Hysteriskt trevligt som alltid. Vi åkte till Sara käkade thaimat och hade allmänt trevligt. Senare: osams över ett sällskaps spel, gav tapeterna lite färg med rödvin, julgransplundeing, fick sambon att tröttna på oss, wii fit och massa roligheter. Tack för i kväll bästaste ni! E dock ganska oskyldig på alla divåer:D


E d så?

Blir bara så trött.
Jag e säkert konstig som tycker att man håller sig till en i taget. Lr flörtar man med flera samtidigt? Uppenbarligen gör juh dom flesta d. Men blir man inte lite sårad om ngn skulle göra så mot än själv? Och är man bara ute efter sex då spelar d ingen roll om man så flörtar med alla förbipasserande men då e d ngt man ska tala om tycker jag.
Skulle jag vara intresserad av ngn, även om d bara skulle vara lite, skulle jag inte flörta med andra, jag skulle hålla mig till personen och se om d ev skulle kunna leda till ngt, även om d så leder till bara vänskap så har jag iaf inte riskerat att såra ngn på vägen lr liknande.

Ja ja, kalla mig gammaldags men det är min åsikt.

Suttit o tänkt på d där för d e verkligen ngt som HELA TIDEN upprepar sig. Spelar ingen roll om d e killar lr tjejer, samma visa hela tiden. Gör jag så utan att veta om d också lr? Och varför gör man så? Vore intressant o vara beteendevetare känner jag.

Jag vill inte träffa folk som gör så, hade jag velat träffa ngn som visar intresse för fler än mig så hade jag stannat kvar hos mitt ex. Punkt.
Men e alla likadana så e väl valen att leva ensam och bara lita på sig sj lr helt enkelt acceptera att folk e så...

Hur många killar o tjejer e d inte som flörtar med än även fast man vet att dom har ngn? Respektlöst. Otrohet enen av dom värsta grejerna som finns. Hoppas jag aldrig mer behöver vara med om ngt liknande igen. (det e inte N jag e arg på just nu även fast d låter så)

Jag kommer alltid att ha svårt att lita på ngn. Visst släpper jag in ngn i mitt liv ibland. Ger folk en chans. Men det brukar visa sig att d var en dum ide på efterhand...
Men om man inte vågar chansa så har man inget att vinna.

E på dåligt humör och behövde ventilera. Har massa ämnen jag skulle vilja ventilera mig om men d får bli en annan dålig dag:)
Och nej jag e inte full, inte druckit en droppe:)


Piggsvin

Jobbat fm idag, varit superlugnt på avdelningen men tiden har ändå gått fort, d gillas:) hade kortdag också iof kanske därför tiden gick snabbare än vanligt:)

Efter jobbet åkte jag och hämtade herr T (Tyson), han ska få dras med mig tills i morgon em:)
Tummen och han gick jättebra ihop, låg bredvid varandra o sov. Tummen hoppade efter ett tag ner på golvet och satte sig, Tyson blev skogstokig och flög på honom. Tummen måste ha lipat åt honom lr kallat för ngt fult. Lr om Tummen fick ut för va den lilla läskiga power puff pudeln utanför sa till honom. Jo powerpuff pudlar kan vara jätteläskiga för en stor modig amstaff;)

Blev asrädd och löft upp den jag först fick tag i. Tyson blödde från ansiktet, fick ta bort en klo från hans kind som satt fast. Inte lätt med darrande händer. Tummen sprang och satte sig som en staty i sovrummet och jag fick inte ta i honom.
Efter några timmar e allt som vanligt, Tummen fick inte en skråma, endast ngn bula och några hårtussar mindre, antagligen några blåmärken också:) Tyson stackarn ser ut som han stött på ett ilsket piggsvin:-/ herrar i deras åldrar ska inte bråka, får ta mig ett snack med dom;)
Tänk att så fort jag e hundvakt till Tyson så händer det ngt, flesta gångerna slutar det med blod, en gång även ett veterinärbesök, den gången var d dock inge blod inblandat och det slutade lyckligt. Linda och Peter e verkligen supergulliga som fortfarande törs låta mig passa honom:) <3
Nu när dom e i skilda rum så ska väl d här dygnet gå bra tycker jag. Ska snart pälsa på herr T och ta en liten promenad tänkte jag:)
Skönt att båda e ok!

Jenny kommer till mig ikväll, var verkligen längesen jag träffade henne så d ser jag fram emot!!! Såg mörkt ut att ens få tag i henne idag till en början, jag tror hon e den mest upptagna kvinnan i hela världen om jag ska vara ärlig :D alltid på språng:)

Saknar att prata med B också... Men har massa ledigt och mkt att göra så veckan borde gå fort:)

Nä nu ska jag ta en dusch, på återseende!

Kudden Tyson lade sitt huvud på efter dispyten.


Buffe

Nyss varit och ätit pizza & kebab buffe på Mia's med 3's, Thomas, Bine & Mileja. E så äckligt mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ligger o chillar med Tummen i soffan, dags att dra sig till jobbet snart igen. Fick ta åt mig en delad tur idag. Tur att jag inte gick ut igår, skönt o vara pigg idag:)

Fm i morgon igen så efter jobbet ikväll så blir d raka vägen i säng o kika film o sova. Händelserikt liv man har:D ha ha ha:D

Nä, nu kika lite simpsons, på återseende!


Jobb helg

Som vanligt... Ska sluta ta åt mig, vill ha lite ledighet på i alla fall två av fyra helger. Finns annat roligt att göra på helgerna än jobba. E iof aslugnt på jobbet för tillfället så d gör inte så mkt att hänga där. Men efter thailand tänker jag inte jobba varje helg. Saknar att ha ett liv, så d e ngt jag tänker skaffa mig:D

Skulle ha träffat B i torsdags men d blev ändrade planer, blev lite besviken då jag verkligen sett fram emot d. Får väl hoppas att d blir fler chanser:) Vad låst man blir när man har djur, man kan liksom inte bara göra som man vill när man vill. Hade lätt tagit en tur till strängnäs om inte Tummen bott här, men men, nu e d som d e. O Tummen e störtskön, skulle inte placera om honom för ngt i världen. Där jag e kommer han få vara livet ut. Förutom när jag åker till thailand då, då ska han få bo hos maria:)

Då jag inte fick som jag ville i torsdags så gick jag till karlavägen och drack vin i stället:) linda körde hem mig på kvällen, tänkte att varför inte bara kika ner på 8:an en sväng? Lr ska jag bara gå hem o invänta hockeyn? Klart d blev invänta hockeyn på 8:an, att jag ens tänkte efter... Sist därifrån som vanligt! Somnade när jag kom hem så jag missade såklart hockeyn... Amatör...

Blev överraskad i morse när jag tittade på telefonen och A hade hört av sig, var juh inte igår om man säger så. Blev väldigt nyfiken på vad han hört och av vem? Men som vanligt så kommer juh inte få ngt svar på d... Hemligare människa får man leta efter :D

Nä nu har jag inte tid med d här längre, på återseende friends and fuckers!





Blääää!

Finns d ngt äckligare än snor? Nej!
Hatar att vara förkyld... Tur att bara sker 1-2 ggr per år. Huvudet känns som d ska sprängas, ja jag vet att man ska snyta sig men d kan ni se er i skitan om att jag kommer att göra. Äter heldre ögon lr ngt annat äckligt.

Idag fiskade jag upp Dennis och tog en tripp till åshammar o hälsade på Tommy. Händer alldeles för sällan:(
Supertrevligt tyckte jag d var att få träffa två av mina favoriter samtidigt iaf:)

Orkade inte göra mat idag (heller) så d blev mc Donalds. Blivit sämst på att laga mat och träna igen. Söka till ngn form av tjockisläger så man får ngn form av karaktär igen...

E faktiskt lite vinsugen idag... Maria kanske kikar förbi sen och gör mig sällskap på några glas:) visar sig.

Åh vad jag längtar tills på torsdag... Ibland går tiden alldeles för sakta. E i stort behov av massa mys nu känner jag, d e juh faktiskt VÄLDIGT synd om mig som e sjuk;D

Nu ska jag skriva klart brevet till min brevkompis, nu har han väntat länge stackarn. Ska skicka d i morgon tänkte jag. Funderar väldigt mkt på om d verkligen var så god ide att önska honom gott nytt år... D e juh inte som för mig, nytt år, nya möjligheter, för han e d juh nytt år, ännu närmare döden typ... Hmm...


Mormors köttbullar

Blev så jävulusiskt trött efter att jag åt, blir en väldigt tidig kväller idag känner jag.

Ja d har juh varit både jul o nyår sen jag skrev sist. Julen spenderades först på jobbet sen hos mamma och pappa. Nyårsafton spenderades först på jobbet sen hemma i soffan med Tummen. Skulle ha varit i bomhus men var helt död, feber lr nåt typ. Håller på o blir förkyld så d e väl bara att hålla tummarna att det bryter ut snabbt som fan så d går över snart:)

Juldagen firades i sandviken med Maja. Inget kaos faktiskt:)
Annandagen firades i sandviken med Malin. Den kvällen blev d lite kaos måste jag erkänna. Men trevligt hade vi ändå tycker jag:)

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Tänkte mest att det var dags för en uppdatering.

Haft en väldigt trevlig start på 2012, lr den har varit mer än trevlig för att vara exakt;)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken o kika på en film. Tjo!


RSS 2.0