update

Försökte mig på att blogga från telefonen men d var visst helt omöjligt. Fick skriva överskrift inget mer, buu...

Stulit Malins dator så ni kan få en update innan jag e tillbaka i sverige igen ialla fall.

Igår anlände jag o Vickan till Bangkok och Khaosan road. Jag o Vickan tog en avstickare till samet medans malin och emmelie drog till bangkok då d började närma sig hemgång för emmelie. På samet var d väl lite mer än vanligt som hände tyvärr, men det verkar vara "löst" nu. Medans vi var på koh chang så var d skottlossning på silversand också. Verkar inte bättre än att ön e full av Maffian. Trevligt så länge man inte märker av d men nu e d juh inte så längre... Förövrigt så e d som vanligt där borta. Mitt sista hej då var d ingen som trodde på, förståligt då jag sagt hej då ja jag vet inte hur många gånger i år :D

Väl här på khaosan så körde vi (jag vickan och malin) en baksmällan 2 kan man säga...

Drack några öl, delade en bucket med Vickan sen började vi prata om att vi måste köpa ngt som symboliserar vår resa ihop. D spårade rätt snart och resulterade i fylletattueringar, bråk, polis etc. inte så lång historia egentligen.

Vi var ute o slirade till morgonkvisten, stog och dansade borta vid en kylbox med en massa folk. Hur trevligt som helst. Drog vidare och insåg att allt var stängt, vid d här laget har vi även hittat en ny vän vid smeknamn X, vi fyra drog hem till oss och skulle hämta lite pengar och sen leta på ngt ställe som var öppet. Väl på hotellet blev d kaos. Personalens fel! Dom tillkallade till o med polis och krävde att vår nya vän skulle gå. Det är visst skillnad på folk och folk, förra trippen till bangkok hade vi 2 st thaimänniskor med oss och dom skulle få stanna hela natten om dom ville, den här killen fick uppenbarligen inte ens komma in på vårt rum för d var deras policy sa dom. Vi taggade till då vi visste att man får ta med allt utom horor på rummen. Så vi stog och var allmänt bittra och förklarade att han minsann inte var ngn hora och att han var välkommen hos oss och att vi ändå skulle gå efter ca 5 min. Så vi drog då dom var asförbannade.

Sen när vi skulle gå hem och sova så hade Malin bestämt sig för att han skulle minsann sova hos oss i ren protest mot personalen. Efter ännu mera bråk, då dom inte lät oss få en syl i vädret så fick han betala 200 bath och lämna in sitt ID i receptionen sen gav dom med sig och lät honom sova kvar. Han bor långt bort så han ville juh verkligen stanna hos oss. Så istället för att vakna upp nytattuerad med en apa som i baksmällan så vaknade vi upp nytattuerade med en thaisling :)

Hur trevlig som helst, få se om vi möter upp honom senare ikväll, han visste inte om han skulle ta sig till khaosan lr inte. visar sig. Vi har iaf klivit på whiskeyn igen och sitter och funderar på vad vi ska hitta på för galenskaper inatt. Ska kila ut och köpa internet snart så d visar sig väl hur mkt personalen hatar mig idag :)

Personalen här måste vara så sjukt trötta på oss, iaf mig o malin som dom råkat ut för förut :D

Tattueringarna vi har gjort e:

Vi har tagit första bokstaven i våra namn. V.H.M men vi har skrivit d på thai. Marked for life <3 Snubben som tattuerade mig var så lätt på handen så d gjorde verkligen inte ont alls, jag kollade inte ens på medans han tattuerade, kanske jag borde ha gjort... Tjejen som satt i "kassan" kom fram till mig och sa att: Nu håller han på och fixar din döskalle också.

Kikade ner på magen och såg att han börjat fylla i lite på döskallen och lite på ena rosen på andra sidan magen också, snäll tanke absolut, men man brukar juh akta sig för att gå på andra tattuerares verk:)

Nej nu ska jag ta av mig badmössan och bemöta nattpersonalen. Wish me good luck!

 


Koh Samet

Var längesen jag gav er en update minsann. Blir lätt så när man e datorlös :)

Jaa så vad har hänt sen sist..

Songkran i chiang mai var awesome!!!! Åker jag till thailand och firar songkran igen e d dit jag åker!!! Gick inte att ta bilder då jag var lite rädd om min nya telefon så ni får helt enkelt kika på bilder jag e taggad i på facebook:)
Helt sjukt, går inte att beskriva känslan att vara där, var helt fantastiskt roligt!

Nu e vi på Samet och lever livet. I morgon åker vi tillbaka till koh chang och solar, badar och bara tar d lugnt.
Blandade känslor att lämna d här stället som vanligt...

Igår var vi ute på snorkeltur med familjen Rickardsson, var helt underbart och hade sjukt roligt! Stort tack till alla inblandade! Kvällen fortsatte med svensk afton och en massa farväl.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Hade jag haft en egen dator hade jag bloggat så mkt mera, nu kommer jag juh inte på alla dom där roliga sakerna som hänt bara för att jag fått mig en chans att blogga :)

Tiden börjar ta slut här i paradiset och jag har som vanligt svår separationsångest :-/

Snart får jag träffa älskling, familj och vänner igen <3

Nä lägga sig ner och självdö en stund sen måste vi packa, suger att packa....
Ikväll ska vi gå på Thaiboxningen på naga! Wohoo!!!!!!!!!!!!!!!!

image description

Update!

E o hälsar på Malin och Emmelie så passar på och bloggar då jag kan skriva på svenska:)

Så vart ska jag börja...

Tar vid där jag slutade sist.
Ja Viktotra kom juh hem när stormen hade lagt sig. Malin sov fortfarande som en sövd liten bäbis.
Vi bestämde att vi skulle kliva upp strax före 5 och dra mot flygplatsen och möta upp Malins fruga...

Vi låg och tokfnittrade, snackade skit och kollade på tv. Vid d här laget hade vi alla packat klart och Malin skulle bara duscha och göra sig fin sen skulle vi vila då vi inte sovit på ett dygn (iaf jag o Vickan, Malin hade sovit)
Plötsligt går brandlarmet, vi fattade ingenting, Malin gick ut o stirrade på en granne som såg lika förvirrad ut som henne. Malin går in igen....
Då tjuter larmet igen... Folk springer och bankar på dörrar för att väcka alla. Man börjar känna röklukten och personalen skriker FIRE och försöker väcka alla... Kommer aldrig glömma ljudet... Vi får alla panik och känner att vi måste ut!!!!! Vi bodde på 6:e våning och visste inte vart d brann lr om vi ens skulle ta oss ut.
Vi tog packningen och sprang nedför brandtrappan, panik... Röken blev tjockare och tankarna började gå åt att Vi kommer aldrig komma ut... Med linnet över mun och näsa för att kunna andas så tog vi oss ner och blev evakuerade till 7 eleven som låg nedanför.
Hela kroppen skakade och benen började ge vika, det var brandbilar, brandmän och poliser så långt ögat kunde nå.... Folk med tandborstar i munnen, barn i pyamaser, folk i bara underkläder. Alla står och tittar när dom försöker släcka branden...
nog skrivet om d, ni förstår juh paniken och att d brann. Så d blev juh ingen vila som ni förstår :)

Vi läste tidningen om d efter och det stog att branden började i ett illegalt hotell bredvid oss, så branden måste ha spridit sig till vårat. En kille från frankrike hade brunnit inne. Samma ålder som Malin. Otäckt som fan!
Vi e sjukt tacksamma att vi hann ut!!!


Ja nu e vi juh i chiang mai alla 4 iaf och har d bra. Songkran börjar idag så vi lämnar alla telefoner hemma :)
Kommer bli så sjukt roligt!!!!

Måste bara berätta om gårdagen.... HYSTERISKT ROLIGT!!!! :D

Emmelie har fortfarande lite jetlag så vi lämnade hem henne så hon skulle få sova, förklarade att hon kommer vara här i 3 veckor så¨hon missar ingenting genom att vila upp sig.
Jag Malin o Vickan tänkte att vi skulle åka iväg och kolla på en dragshow som dom ska ha här.
Fick tag i en taxi och jag stod för förklaringen vart vi ville åka...
Damen i taxin förstod inte så jag fick köra charader, gick skitbra! Hon förstog vart vi ville sa hon.

Släppte av oss vid ett ställe som hetter Circle. En kille sög sig fast i mig o nästan bar mig mig. Vi satte oss ner och på scenen stod d en kille i tjejkläder och sjöng med dansare, då var chocken att ölen kostade 240 bath!!
DYYYYYYRT!!
Visade sig när pajsarna slutade sjunga att vi hade betydligt större bekymmer än så...
Plötsligt var d 2 thaikillar som förhoppningsvis inte hade sex på riktigt... Går inte att förklara showen, så ni får använda fantasin :D
Då vi insåg att vi hade hamnat på en bögklubb började Malin se blek och panikslagen ut...
Hon hhade juh som ser lite ut som en kille ALLAS blickar på sig... Hon var så rädd om sin stjärt så hon vågade inte lämna sin stol! *asg*
Hon bad med hundögon om hjälp så jag la ena mitt ben över hennes så d skulle se ut som att hon var med mig, gick rätt bra tills Vickan på andra sidan om mig hade blivit ihopparad med ngn snubbe av personalen behövde hjälp. Vi skulle låtsas så han trodde att hon var med mig. D gick jättebra, han drog.
När jag vände mig om mot Malin så hade han gått över till henne och nu så trodde verkligen ALLA på stället att Malins stjärt var tillgänglig....
SJUKT ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vickan hade varit iväg på toaletten så jag tänkte att jag ville också gå innan vi skulle fly... Jag gick juh såklart fel och hamnade i en dusch med ett gäng riktigt trevliga thailändska killar :D
Skyndade mig ut och sen så drog vi vidare och där var historien slut.

Tänker inte förklara mer då inlägget redan e långt. 
Nu ska d skjutas ner några opålitliga tanter!!! ;D  

HAPPY SONGKRAN!!!!!!!




Sista natten

Ja da va vi inne pa sista natten i bangkok. Mot morgontimmarna aker vi och moter upp emmelie sen drar vi vidare till chiang mai. Wohoo!!!

Jag bloggar fran Vickans dator om ni funderar om jag har fatt dyselexi. Hade nastan varit anklare att skrivit ett inlagg pa engelska :D

Vickan e ngnstans och dricker ol och invantar att ovadret ska avta. Malin sover som ett barn och jag har duschat, packat och har allt klart, sa nu e jag rastlos och hungrig:)

Kastade mkt den har packningsomgangen. Handuken far ta o stanna har. Vill inte packa ner den da den e nedblodad.
Vi hittade en totaltrasig kille igar. Blodde som en stucken gris. Sa vi tog hem honom, lappade ihop honom och foljde med honom hem sa vi visste att han skulle bli ok. Det var en ladyboy som hade lurat av honom hans pengar, med tanke pa hans skick hade denne antagligen aven drogat honom. Ladyboyen var en ilsken rackare. Slog bade mig o honom nagra ggr nar vi satt i tuktuken och viktoria o malin jagade hans keps som snubben slog av honom och tog.

resten av kvallen var val ocksa ratt stokig men jag hade javligt roligt!! :D
Hade allt fran en alldeles egen tuktuksnubbe som korde mig gratis vart jag an ville. Ville juh inte direkt ngnstans sa jag ake forbi malin fram och tillbaka och hejjade glatt en miljon ggr i brist pa annat:D
Snubben ville ligga o d vill juh inte jag sa jag skakade av mig honom.
Fick kort darpa en alldeles egen polis i stallet, han var dock svarare att bli av med...
Malin fick slita bort honom fran mig da han vagrade slappa mig. Klockan var typ 10 i morse nar vi kom hem och jag blev av med honom.

Resterande delen av kvallen natten var skitrolig forutom ett "polistillslag" mot kylboxen vi satt och partade vid, sen var d ett otrevligt hundslagsmal o lite annat sant otrevligt.
Den har resan e rena halsoresan motfor forra aret, men d blir fan rehab nar man kommer hem, borjar bli sliten o songkran har inte borjat an, bra dar! Men d fixar jag nog galant :)


Shiiiiit viket vader d e ute nu. Smallarna fran askan e riktigt grymma. kanns som blixten slar ner i rummet varje gang typ :)

Nu ska jag kila ner till 7 eleven och fylla pa malins telefon, rakade smsa upp hennes pengar nar jag messade med viktoria :)

Pa aterseende!!




Bangkok

Jahapp...
Supit bort datorn, resten av pengarna, kameran, telefonen och lite till. Eller pengarna söp jag inte bort. Malin o jag blev lurade på pengar samma dag som elefanten jagade mig, fast senare på kvällen då. Orkar inte förklara.
Trött jag blir......
Orkar inte ens blogga om d, har tappat suget och vill mest bara få komma hem o mysa med peter!

idag drog vi upp till bangkok och mötte viktoria och här blir vi tills malins fruga behagar anlända till thailand.
Vi fyra kommer få så sjukt kul!!  Iknow it!!
skönt att ha d att se fram emot då allt känns lite halv skit just nu :)

Och tack för att jag fått låna pengar så jag klarar mig ett tag här, ni e guld värda och ni vet vilka ni e <3

Med tanke på allt jag hittils råkat ut för borde d inte finnas fler dåliga saker som kan hända (hoppas jag)
Jävla skitkarma!!

Skit i allt som försvunnit.... Datorn e den jag sörjer mest... Men ändå jävligt tråkigt att förlora kameran som jag nyss köpt och min telefon där jag har allas nr....
Fuck...

Nä nu ska Malin få tillbaka sin dator.
På återseende friends and fuckers!


Min dator!!!!!! :(


Vilken dag!!!!!

Jaa... vet inte i vilken ände jag ska börja, men kör från morgonen.

Dagens plan var att gå ner till poolen o chilla i skuggan eftersom vi inte varit varken vid poolen lr stranden på några dagar (pga nya tattueringarna).
Vaknade i hyfsad tid, gick ut tog en cigg, SVINKALLT! regnade och var lättare översvämning... *suck*

Gick och åt en frukost och bestämde oss för att ta oss en promenad då vi inte har våra vespor kvar längre.
Promenaden i sig började juh rätt trevligt förutom att d började bli sjukt kvavt.

Gled in på ett område med bara en massa munkar, buddastatyer och annat heligt. Båda blev asnervösa då vi inte visst om vi fick vara där, vi hade såklart fel kläder på oss om d nu var en helig plats (båda hade linnen men tack o lov långbyxor) Ingen av oss vågade ta händerna ur byxfickorna lr höja blicken, tog oss rätt fort ignom området och funderade på vart i hela fridens namn vi skulle gå för att komma upp på ngn väg igen. Vi följde en liten grusväg en bit fram till att stora, väldigt ilskna hundar fick syn på oss och sprang skällandes och morrandes imot oss, båda vände och gick med halvpanik med tanken att vi e för unga för att dö (hundarna var verkligen riktigt ilska så vi var nästan säkra på att dom skulle attackera oss bakifrån).
Med pulsen strax över 200 och på skakiga ben hittade vi upp till vägen igen.
Fortsatte vår promenad pratandes om hundarna hur rädd vi hade varit och lite sånt, pulsen började även bli normal vid den tidpunkten.

Då vi hade kommit fram till ett av dom ställen som har elefant stall och elefant ridning bestämde vi oss för att d skulle juh vara roligt att köpa lite frukt och mata dom (dom som stod i sina "fållor") det kostade 100 bath för en stor fruktkorg så vi slog på stort och köpte en varsin. Detas fållar finns d liksom inga väggar på. dom står under ett plåttak med en kjedja runt ett ben så att dom håller sig kvar på sin plats och inte spatserar iväg.
Vi var vänliga och gick till alla elefanterna s d inte skulle bli orättvist.
Då båda hade frukt kvar efter ett varv så bestämde jag mig för att elefanten som jag och Tommy red på för 2 år sedan skulle få d jag hade kvar och Malin gick mot en annan.
Där var Malin väldigt smart tycker jag då jag inte hade hunnit inse att "min elefant" kom och mötte mig.
Elefanten i fråga heter Siriporn och e 34 år. Och en väldigt smart rackare måste jag säga.
Då jag kände paniken spred sig i kroppen då den gigantiska elefanten kom emot mig så gav jag honom allt jag hade kvar i korgen, han råkade ta tag i min handled en gång också men insåg att jag hade en bananklase kvar han kunde ägna ngn sekund åt i stället så han släppte mig tack o lov, tänkte att ngn i personalen kanske ser att den kommit lös och kommer och hjälper mig innan frukten e slut...

Tänk så fel man kan ha ibland...

Försökte snabbt och smidigt ta mig till d lilla ståndet där vi köpte fruktkorgarna (ingen personal var juh såklart där just då) för att lämna av mig korgen och finta elefanten. Elefanten förstog vad jag höll på med och jagade mig runt den, när jag bytte varv, bytte även denne varv, då jag insåg att elefanten visste vad jag höll på med och att han inte tänkte låta mig smita ropade jag på Malin:
- Malin!!!!! Skulle du vilja vara snäll och säga till personalen att den e lös!!!!!!!
Såg då strax bredvid Malin att personalen satt där helt avkopplde och hade hysteriskt roligt åt mig. Jag tyckte inte att d var fullt lika roligt i d ögonblicket.  
Efter en stunds klurande på hur jag skulle kunna skaka av mig elefanten utan att han skulle hinna få tag i mig så dök d upp en liten thaipojke på moppe och ropade till personalen. Dom brydde fortfarande sig inte så han gick och tog elefanten i örat och ledde honom tillbaka dit han skulle vara.
Och det TACKAR jag för!!!!!!! :D

Vi avvek från stället så fort d gick, personalen hade såklart fortfarande lika roligt åt oss...
Sååååå me pulsen över 200 igen bestämde vi oss för att ta en avkopplande promenad på en väg i djungeln (visste juh att elefanterna fanns där också men kände att oddsen för en ny attack vore liten)
Vi spatserade omkring och tog lite bilder när världens minsta kattunge dök upp mitt i djungeln och skrek för full hals, självklart bestämde den sig för att adoptera oss. Vi försökte flera gånger skynda oss ifrån honom, men d var en snabb liten rackare och vi fick hela tiden rädda honom från div hundar och bilar etc. D gick verkligen inte att få den att stanna. Frågade 2 thailändare som kom efter vägen om vad vi skulle göra, dom tittade på mig och katten skrattade och sa mjao... Tack för hjälpen tänkte jag...

Dom hade ett litet elefantcamp i närheten så jag Malin o katten spatserade dit. Gick med katten till en kille som hade väldigt roligt åt oss i våra försök att få den att inte följa efter (alla thailändare som befann sig i området hade väldigt roligt åt oss för den delen) gick fram till honom med katten och sa typ, snälla hjälp oss, vi vet inte vad vi ska göra den följer efter oss.
Han frågade vart jag tagit den. Förklarade att här har inte tagits ngn ting. Den ambushade oss i djungeln. Fick peka ungefär vart och han sa att han skulle hjälpa oss. Han tog katten på moppen åk åkte mot stället där den kom ifrån. *puh*
Vi hade verkligen inte kunnat tagit med oss katten!

Vid den punkten hade vi fåt nog och ville bara hem igen!!

Nu e vi äntligen hemma! Ska kila över gatan och ta en pizza, sen hem och titta på 30 grader i februari och bara ta d lugnt.

Kroppen e helt slut vid d här laget :D

Sur elefant som nyper en annan elefant i örat, han hade även slagit honom med snabeln ett x antal ggr innan bilden :)


Inte många knop

Idag har vi verkligen inte gjort ngt alls. Båda har varit sjukt bakis efter en väldigt trevlig kväll med whiskey o videosamtal. Var på andra sidan vägen och gullade med världens sötaste sengångare och den underbart söta lilla thaikillen på 2 år som försökte lära oss thai, vi fick även äran att vika en miljon pappersflygplan till lillkisen :D
Spelade lite biljard åt god mat umgicks o hade allmänt trevligt :)

Åh i morgon e d tisdag!!!!! 30 grader i februari!!!! LÄNGTAR!!!!!!!!

Fan va jag e trött på alla småkryp som suger på mig!!!!!! Trött på att det ständiga kliandet, råkar man missa smörja in sig på en fläck när man går ut kan man juh räkna med minst 20 nya bett.
Tröttsamt...

En ödla bajsade mig i ögat igår btw!!
Otrevligt tycker jag!!!!
:D

Fått en update av 3´s ikväll också, alltid lika trevligt :D

Har inte borstat håret sen jag var på koh maak. Kommer inte ens ihåg hur länge sen d var, gett upp allt som har med ok frisyr att göra. Mitt hår och hög luftfuktighet e juh inte en bra kombination över huvud taget. Längtar efter svensk luft och kunna ha håret platt då man önskar!!

Då jag inte gjort ngt annat än varit i ryggläge idag så finns d inte så mkt mer att skriva:)




Buuuu

Ja då var d min tur att bli sjuk. Har bara kräkts 1 gång, tagit 2 olika thailändska dunderpiller och börjar känna mig piggare. E faktiskt en rätt bra dag att bli sjuk på då ovädret fortfarande ligger i luften, blåser och ser ut att bli regn ikväll igen. Jag tänker dock inte stanna inne hela dagen, kommer få cellskräck! Men heldre rumsbunden här än i koh maak lär jag säga :)
Hoppas jag piggnar till snart. Tagit mig en chang, få se om man får behålla den. Behöver ngt svalkande.

Vi har även varit ner och ätit frukost idag och tackat Marco så väldigt mkt för att han lurade ut oss stackars falanger på den pyttelilla ön under stormen. Han skratade nöjt så jag börjar nästan tro att han gjorde det med flit ;D Ha ha ha! :D

Vi har även bytt reseplaner igen. Blir ingen utcheckning från koh chang idag. Vi skippar pattaya och stannar här till den 6:e i stället, sen vidare till bangkok, Möta upp Viktoria,  ta en obligatoritsk karatefylla på khaosan road, ta igen sig från baksmällan dagen efter sen invänta att Malins flickvän kommer den 9:e så vi kan möta upp henne på flygplatsen sen flyger vi alla till Chiang Mai. Wohoo!!
Sen gäller d att hitta d festaste vapnet (vattenpistol) som gjorts för att överleva songkran, undrar om man kan hyra en elefant? Skulle behöva en ilsken elefant som e villig att spruta vatten på alla. Heldre på en elefant än vara framför en på songkran iaf :D

Nu ska jag ta mig en välförtjänt snus (här hushållar vi med godsakerna) och lyssna på lite saknar-våra-älsklingar-musik.
Tycker lite synd om Viktoria när jag byter ut Malin och flyttar omkring med henne i stället (för att malin och flickvän ska få vara själva och jag inte ska bli så grinig;) vi kommer juh självfallet fortfarande resa ihop allihopa) Viktoria kommer ständigt få höra hur mkt jag saknar Peter :D
Men vi kommer ha så sjukt roligt allihopa!!!!!! Ser verkligen fram emot songkran och resten av resan, så sjukt kul att Viktoria hänger på oss också. För er som inte förstått vem hon e, kika på våra bilder från samed :)

Av ngn anledning vaknar jag varje morgon med sean banans bidrag till melodifestivalen. E d ett tecken på att jag haft en mardröm eller hemsöker han mig? För d e juh egentligen ingen låt jag gillar :D

Jahaja, nu kom städerskorna o kastar ut oss :)
Over and out for a wile 






















RSS 2.0