Jag är Bäääääääst!

Tänk för att jag e d!

Jobbar o sliter som ett djur för att få ihop fickpengar till thailand, o tror faktiskt att jag kommer få ihop tillräckligt, nice!
Har tagit fram väskan och lagt ner allt utom kläder och resorb o mediciner. Skönt ha alla kopior o grejjer klart.
Längtar som satan nu, Tagga, tagga tagga!

Förutom att jobba har jag umgåtts alldeles för lite med mina vänner och gått upp massa i vikt (jag överdriver inte!)
Men tar tag i vikten sen, d löser sig antagligen i thailand, gick juh ner närmare 10 på 3 månader sist, borde kunna gå ner några kilo på 1 månad iaf, har fan inte råd att träna nu hur gärna jag än vill, vore nice o ha råd med ett gymkort på ngt schysst ställe, hatar parkbadet trots att jag bara behöver betala 75:-/månaden där. Vägrar gå dit, går jag heldre upp i vikt tror jag, lr mja, nu överdrev jag.

Bowlade med lillebror och pappa igår, bowlade med lillebror idag, fan att jag ligger runt 100-110 i medel hela tiden, kommer nog aldrig bli bra på bowling :D

Ikväll blir d lite vin med Linda, var längesen nu faktiskt, ska bli supertrevligt :)

Trackasserade Dennis ett dygn i sträck häromdagen, Drack lite öl, umgicks, kollade serier, käkade fiskpinnar (som jag längtat!!) Kollade på 13 avsnitt Solsidan, så jävla skön serie! :D O jag sov till o med snällt för första gången, betydligt trevligare att sova brevid mig när jag e nykter o inte sprattlar oavbrutet :D

I morgon ska jag på Seans, d ska bli spännande, första gången jag går på ngt dyl. Blir jag, mamma och mormor. Se funderar jag på att hälsa på pälslingarna när jag ändå e där ute i krokarna. Myyyyys

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen till Dennis en sväng ínnan jag ska hämta upp Linda på jobbet. 


Årets första BBQ

I går hade Jag, Linda, Peter, Helén och Sara årets första BBQ, var supergott och hur trevligt som helst!
All Credit till Linda som från och med idag kommer leva på soppor i 3 veckor, ngt som jag också skulle behöva då jag e inne i en äta period, vilket gjort att jag gått upp i vikt och det bara fortsätter uppåt.
Så jag måste också ta mig i kragen o tänka efter lite innan det går alldeles för långt.




Idag är jag bortbjuden på middag hos Jenny och Niclas, ska bli roligt, har inte träffat Jenny på flera veckor faktiskt. Så även ikväll blir d god mat o tjejsnack :)



Nu är det bara 68 dagar kvar tills vi åker till thailand, om gud vill och hängslerna håller har jag även fått ihop fickpengar tills dess. Skönt att tiden går fort nu då d e slask o svinhalt ute. Gillade faktiskt läget bättre då d snöade oavbrutet o allt var vitt och gnistrade. Så fint juh! Nu e d inte alls lika fint o trevligt ute.
Börjar bli dags att sätta sig ner o göra en lista på grejjer jag ska ha med mig så jag hinner köpa allt i god tid. Tack o lov har jag redan det mesta jag behöver hemma sen resan förra året. Så några större utgifter ska det inte bli.



Med släktforskningen går det sådär, jag har nyligen upptäckt att d jg gör inte var så lagligt, man får visst inte lägga upp folk som är vid liv vilket jag hela tiden gjort. Strängt förbjudet var d visst, får väl lösa det med att ändra sekretessen på mina träd så dom som e vid liv inte syns vid namn lr nåt. Vägra ta bort iaf. Har iaf kommit rätt långt tycker jag. Ploppen o hans mamma har hjälpt mig också:)


Nu ska jag städa upp lite i lägenheten innan jag blir alldeles för slö :)

Over & Out




RSS 2.0