Hangover

Blääää
Har varit riktigt bakis idag.
Jag o Linda skulle tantdricka lite igår. Gick hur bra som helst, Linda åkte hem o jag funderade på om jag skulle gå o lägga mig.
Dennis o hans kompis kom hem en sväng, dom skulle vidare till 8:an... Klart jag följde med! Senare så gick dom iväg på en fest så jag stannade kvar o satt o pratade med Björn som jobbade. Vips så var klockan 2 och d var dags att gå hem o lägga sig, men neee klart att jag måste ha efterfest med dom 2 andra som var nere på 8:an. Vet inte hur länge vi satt och drack vin och pratade massa, väldigt trevlig dag igår måste jag säga:)

Mindre trevlig idag... Mår som man förtjänar lär jag säga.
Jag o Tummen har legat i sängen och kollat på film heeeeeela dagen o vi har inga planer på att göra annat resten av kvällen heller för den delen:)

Saknar A så äckligt mkt idag. Tänker hela tiden på honom... Blir sjukt glad när han hör av sig, men o andra sidan kommer inte min hjärna att släppa honom så länge han gör d. Hmm...

Undra om jag kommer få ihop nå pengar till thailand... Ser mörkt ut... Har inte en endaste krona sparad... Hoppas d löser sig.

Nä nu e d dags för en till film!
Tjo!


1:a advent

Redan första advent!
Och första snön kom idag, myyyys trodde jag... Men d var juh såklart + ute så d blev slask, buu...

Har jobbat em idag så tänkte ta tag i adventspysslet ikväll när jag kom hem, gick juh jävligt fort då jag inså att d enda julgrejjerna jag äger e en julstjärna som jag fick av mamma förra året, hängde den i köket, blev inte ett dugg mysigt då jag glömt köpa ngn form av gardiner... Buu... Dags att ta tag i lite saker ang. Mitt hem har jag insett:)
Ja ja, ormarna fick lite adventsmys iaf:)

Innan jobbet var jag på Jenny's hund & katt. Behövde en större bajslåda till Tummen, hade problem att få plats i den andra, nu har jag o Dennis problem att få plats i badrummet, ja ja, inte mkt att välja på, Tummen ska ha det bästa <3 köpte även everclean med ceder, hoppas d funkar med Tummens astma. Har klämt in honom i lådan några gånger och han känner inte av ngt än.

Köpte 2 olika sorters mat också då han e aningen för rund och inte behöver få upp ngt mer i vikt. En för lite äldre katter och en för stereliserade. Ska se vilken han gillar mest. Sen blev d några leksaker som han faktiskt lekt med och sist men inte minst.... En julkalender till Tummen, var nå yoghurt/kattmynta i. Sp här ska vi ha lucköppning varje dag.

Ja Tummen e inte bara en katt, han har råkat bli min lilla bäbis :D det går visst att försäkra honom om jag får ett intyg från veterinärenen. Vill juh ha honom försäkrad om det händer ngt.

Malin e hemma från sthlm sp hon och jag var hos Jonna & Angie igår och umgicks, nyktra:) inte ofta d inte! Var jättetrevlig! :) sen åkte jag o Malin till viken och drack några öl som också var lika trevligt:)

Nää nu börjar b bli dags att gå o lägga sig, har fm i morgon, sen ska jag o fru Tångeryd tantdricka lite:) ev försöka hinna köpa mig ett par gardiner också iaf till köket så d blir lite mysigt:)

Jag o Dennis ska baka pepparkakshus ngn dag också, julmysa lite, vi har fan knappt hunnits umgås fast han bott här i en månad.

Fick ett meddelande häromdagen som gjorde mig jätteglad!!! Lr det kom en tår av chocken att jag fick d. Glädjetårar. Men nu e allt tyst som förr igen.
Tänker på A... Saknar massor...

Har får en väldigt rolig nyhet i helgen också!!!!!!!!! :D

Nä, g'night friends & fuckers <3



Gääääääsp

Sjukt trött, har jobbat em. Var hur lugnt o skönt som helst på jobbet faktiskt. Gillar d som omväxling:)

Ja vad har jag gjort sen sist? Glömde kolla när jag skrev d förra inlägget:) i fredags dejtade jag iaf, såg inte ut som på bilderna, var inte attraherad av honom alls. Slutade med att han har raderat mitt nr och vi pratar inte längre med varandra. Jag var visst kall och allmänt otrevlig typ. Enligt min mening så kanske jag var lite för ärlig... Hade kunnat hållt inne med mkt av d jag sa. Men han frågade juh, klart jag varar:) Skönt att inte ha kontakt måste jag erkänna, blev lite drygt där ett tag. Så den här situationen rör mig inte i ryggen.

Däremot saknar jag A lite mer än vanligt igen. Måste vara alla turer till Gävle som har varit på sistone...

Ja förutom jobbat så har jag varit rätt mkt i gävle och pysslat. Verkar inte finnas ngt slut på d... Men snart avbryter vi. Kommer omöjligt kunna uppnå alla hennes önskningar som vi hittat, phu... Hoppas vi lyckats och kommer lyckas med några av dom i alla fall, för vi gör vårt bästa...

E sjukt sugen att tattuera mig... Tyvärr finns d inge pengar till sånt:-/

Nä nu ska jag sova lite, sövande att ligga och lyssna på Tummens snarkningar, låter såååå skönt:)

G'night!



Längesen

Längesen jag bloggade, lr mja, ett tag sen i alla fall. Svårt med en katt i ansikte nästan all min lediga tid som numera går till mys:)

Har fullt upp som vanligt med ormar katter sambo jobb etc
Har faktiskt inte varit och tränat på en evighet!!! Vilket suger, mår juh liksom bättre då. Försöka ta tag i d där på nå vis.

Idag e jag ledig och ska till gävle och hälsa på 3's och sjuk tösa. Och så ska jag träffa Tummens veterinär:)
Ska hasa mig in i duschen alldeles strax tänkte jag, Tummen har försökt att väckt Dennis precis utan framgång så han kom tillbaka och lade sig på sin vanliga plats. På mig:) måste seriöst väga herrn tror jag, lite nyfiken på hans vikt:)

Nä nu ska jag kliva upp ur sängen, på återseende!


Fackutbildning

Sitter på fackutbildning o har en liten paus. Sista dagen idag, första skippade jag så d blev bara 2 dagar för mig.

Har inte ngt att skriva direkt, fortfarande chockad, sorgsen, tankspridd... Har varit skönt att gå utbildningen, skönt att vara tvungen att tänka på annat.

Är så glad att 3's har världens snällaste pojkvän, det är verkligen ngt hon förtjänar! Skönt att veta att han finns där för henne under bokstavligen ALLA situationer. Allra helst nu under den här tiden då hon har det svårt.

Börjar se ljuset men det är bara början...

Finaste Tummen har officiellt flyttat in hos mig, ska behandla honom som om han vore Beccas barn <3

Nu e visst rasten slut!

Varför ligga nära när man kan ligga ännu närmre:)
Mys<3


Tuffa dagar

Har varit några riktigt tuffa dagar, spenderat större del av dygnen med 3's.
Nu lät d fel såg jag, inte för att jag spenderat massa tid med henne d varit jobbigt, det är omständigheter och ovissheter som varit/är jobbiga.

Tyson fick rycka ut som "polishund" igår, skadade ganska snabbt nosen i närkamp med ett tuggben och fick ett sår, så han fick tjänstledigt idag;)

Mångra frågor e besvarade, känner en stor lättnad efter dagen..

Nyss duschat och ska klä mig och åka till Tyson Chester och Mimmi och umgås lite. Ligger just nu och myser med en väldigt trött men glad kille, orolig och rädd för alla ljud... Förståligt.
Typiskt att grannen ska borra just ikväll...

Vill passa på att ge minst en miljon tistlar till polisen.
Karma... Tänk på d era slöa jävlar utan hjärta i kroppen...

Nä, måste åka och köpa ngt att äta också, see ya...


Vila i frid

Hemska dag...
Finner inga ord...
Ingen vet vilken dag det skett, du måste känt dig så ensam innan dom kom?
Hoppas du funnit frid nu...
Hjärtat stannade när 3's ringde idag, släppte allt...
Se dig... Trodde inte att det skulle bli på det här viset. Kan inte sluta tänka på hur ensam du måste känt dig...
Och vart är Tummen?(katten)

Är helt slut efter den här dagen, tänker massa på 3's som har det jättejobbigt <3
Orkar inte skriva mer.


Vila i frid vännen<3


Ängsbacken

Jobbar på smaragden ikväll, rätt skönt då jag råkar vara rätt klen idag, blev inge tantdricka igår det blev all in;)
Hade supertrevlig!

Idag blir d nog bara lugnt vad jag vet, som d känns nu blir d sängen så fort jag kommer hem men d kan juh hinna ändra sig till 21:45 :)

Den här veckan har gått asfort, knappt hunnit varit hemma. Nästa vecka blir jag lite mera hemma, tvinga sambo att ha myskvällar:D

Nee, på återseende, har verkligen inget intressant att skriva.


Trööööött

Slut som människa!
Min nästan lediga dag har mest varit stressig och upp och ner. Men har hunnit me lite grejer iaf.

Började dagen lugnt med en kaffe i väntat på att Tyson skulle vakna så vi kunde ta en promenad.
Efter promenaden skulle jag åka hem till grundbogatan och ta en dusch och byta om. Visade sig att den sura ormen vickat ut sin vattenskål... Ngt jag hela tiden önskat att just den inte skulle göra, vilketsom hade jag inte tid att ta itu med d just då för jag var sen till personalmötet.

Hann inte köra hem hunden så han fick chilla i bilen medans jag var på möte, som kompensation för d åkte vi ut i skogen på promenix, lr jag gick och han hoppade och sprang omkring som att han vore valp:)

Sen på väg till karlavägen så såg jag Gertud åka omkring, kom på att jag inte lämnat vinterdäcken! Efter att förvirrade Tomas iaf hittat till krysset gick vi till systemet sen blev. Project hitta Gertrud. Inte så lätt med tanke på att han inte hittar i Sandviken och inte visste vart han hade parkerat :) hittade henne tillslut så nu e däck och nyklar hos rätt ägare.

Sen till karlavägen och lämna av Tyson så jag kunde åka tillbaka till grundbogatan och byta hos ormen. Kunde inte ha hunden med mig då han visat starkt intresse av att försöka öppna hos ormarna:)
Jaa... D va juh lättare sagt än gjort att byta hos den ormen. Vilka scener... Ngn skulle ha knäppt kort! :D
Ormen grinig och jävligt stark, och på gränsen envisare än mig, han bestämde sig att så länge jag höll i honom gav han igen, o han hade bättre taktik än mig tror jag. Övervägde nästan att bita av mig armen för att få loss ormen där ett tag:D på ngt vis lyckades han hålla fast både mig och Dennis där en stund. Efter mkt om och men var både jag och orm helt slut. Han låg och fräste och jag var glad att återfå blodet i armen:)

Sen var d dags att åka till karlavägen igen, men kom på efter vägen att jag inte ätit ngt idag, så svängde in på Willys och handlade lite mat, sen vidare till Toyota för påfyllning av bromsvätska, hört att d e bra att ha sånt. Sen tillbaka till karlavägen.

Nu ligger jag Tyson och katterna utslagna i soffan efter ett besök av Peter's mamma och Moa.
Har fortfarande inte ätit men tappat suget vi d här laget, tänkte äta lite och kolla på efterlyst sen.

Så resten av kvällen kommer bestå av mys med pälslingarna framför tv'n :)


Jobbdags

Jahaja, var d snart dags att åka till jobbet igen. Mår fortfarande illa och har ont i huvudet, Alvedon hjälper inte, får prova dricka massa då så får se om d går över. Drygt e d iaf!

Sov på karlavägen med katterna inatt. Vet inte vad spöket Roland haft för sig inatt för jag har då inte kunnat sova, lr så e d väl ngn jag råkat tagit med mig, Roland har inte stört mig förr...

Nu e jag hemma på grundbogatan en snabbis o hälsar på sambo och ormarna innan d e jobbdags.

Mitt liv liksom suger lite för tillfället känner jag, bittrare människa får man leta efter, men d går nog snart över, snart e d dags för THAILAND! Wohoo!!! Kommer fan inte få med mig många kronor men d e ngt jag skiter i just nu, behöver inte fler negativa tankar just nu, bara positivt tänkande ska jag sikta in mig på om d går:)

Nä spela lite OG innan jag måste åka...

Ngn som vill köpa min vita soffa förresten????


RSS 2.0