Ledig dag

Leeeeeedig!
Kan d bli bättre?!

Har tvätt o pysseldag, tyvärr så tog tvätten längretid än beräknat (e fortfarande inte klar) Så jag hann inte gå till Linda & Peter för grillning, synd med tanke på det underbara vädret.

Har inte hunnit varit ute alls idag faktiskt förutom när jag gick till 8:an för att hämta Gertrud,drack ett glas vin där igår då Jonna, Malin o Nadja var i stan, så Gertrud fick bli parkerad där över natten :)
Saknar verkligen våran tid i thailand!

Fan jag vill flytta NU!
Har små pysslat o packat ner lite grejjer idag, ska åka iväg med en flyttlåda kläder också, gör liksom ingen nytta på vinden...
Men blev äckligt mätt när jag åt så d får vänta lite ;)

Var på xtravaganza möte igår, hade bara gått upp 5 hekto, nice nice, trodde jag skulle ha gått upp betydligt mera men det kanske e för tidigt att se, kroppen skulle juh samla på sig 1-2 kilo vätska efter att jag börjat äta mer o mer mat. Och jag kan juh inte sticka under stolen med att jag har fuskat rätt mkt *harkel*
Mitt fusk senaste veckan: Sötmandlar, tzatziki, fetaost, rött kött, vin, öl, äpple. Dummast var juh ölen som jag INTE alls ska dricka, resten sabbar bara min viktnedgång lite, uppenbarligen inte så mkt då tack o lov :)
Ska fan skriva ut allt jag fuskar med så kanske jag drar mig för att göra d :D 
Måste erkänna att jag antagligen ätit för stora portioner också, får as lätt ont i magen, så d måste nästan vara d det beror på :)

Tänkte hoppa över gymmet idag då jag redan har massa saker att göra, men mitt samvete klarade inte d så jag fick snällt åka dit. Men orkade fan inte lika mkt idag som jag brukar, e iof sjukt varmt ute och jag dricker inte tillräckligt med vatten...
Fixade en timme styrka, löpbandet var omöjlig idag, gav upp efter lite mer än 5 minuter bara... Dåligt...
Kroppen hade juh en vilodag i lördags så nu kan den lika gärna vänta till på lördag då den kommer få en dag till :)

Nä, nu måste jag göra ett ryck igen så jag blir färdig med d jag påbörjat här iaf :)


Bakis as hell!

Ja igår var d den årliga cruisingen här i stan, helt klart en viktigare dag än midsommar nästan :)
Med tanke på hur jag mår idag bara måste jag ha haft riktigt jävla roligt iaf :)
Kommer ihåg mkt men inte allt, har en STOOOOOOOR lucka, vet att Dennis hjälpte mig hem, kom inte in på 8an för att jag var så full, var på mulligan´s, var hos Helén på bruket, var hos Nino, d kommer jag ihåg, så d mesta e väl kvar i minnet :)

Mötte inte upp hälften av alla jag lovade att träffa ens, samma anledning till d, för full... Kom hem tidigt iaf, en positiv sak iaf :D



Har garanterat gått upp mina 6 förlorade cm under helgen, mkt fuskande... Buu för mig!
Nya tag i morgon!! Tänker inte ge upp nu när det går så bra känner jag, förlorar massa fett o bygger muskler, pricis som jag vill :)
E äckligt sugen på en pizza, försökte få med mig 3´s i fördärvet men hon hade karaktär o sa nej, så jag tror jag tar o fuskar med en köttbit o grekisk sallad o hemma gjord tzatziki i stället, betydligt bättre för kroppen även fast  också d e fusk :)

Har hittat mitt drömhus också XD


Nä kravla sig upp ur sängen o göra lite mat...
Kommer få liggsår om jag inte gör d snart :D
Men kommer återgå till ryggläge så fort jag ätit, tänker göra så lite som möjligt idag, tänker inte ens klä på mig!

Over and out


Mja...

Har inte bloggat på länge o d e för att d inte händer ngt i mitt liv just nu.

Jag tränar, jobbar, sover.

Äter inte, umgås inte med ngn *förutom Linda som jag tränar med ibland :)* festar inte ens dricker inte en droppe, har inte sex, jaa som ni ser så gör jag inget av intresse. På kvällarna e jag så sjukt trött så efter jobbet bli d i stort sett raka vägen i sängen o sova. Jag har helt enkelt inte tid med ngt för tillfället :)

Nästa helg e d cruising här o då ska jag faktiskt dricka och klämma mig i en klänning, spännande att se hur d slutar, blir inge all in iaf, kommer inte behövas, somnar nog efter ett glas lr två :D

Nästa måndag e d dags för gruppmöte på xtravaganza igen, ska bli intressant o se om jag gått ner ngt o om jag blivit nå yngre :D När jag började var min kropp 39, i måndags hade jag blivit så pass yngre som 34, nice nice, hade även gett resultat av all träning men enligt mig inte tillräckligt, så jag trappade upp träningen lite, få se hur d funkat då.
På torsdag ska jag även börja äta riktig mat igen, fy fan vad jag kommer att njuta! Även fast portionen endast får vara som ett kaffefat :)

På jobbet e d väl som vanligt, ställer till med en massa skit, förstår inte hur jag lyckas skapa sån jaaaa, vet inte vad jag ska kalla det, drama? Kaos?
Lämnat in ansökan till komvux om att plugga matte B iaf, så jag kommer ngn vart, orkar verkligen inte med d här länge, lite synd för jag gillar faktiskt yrket... Men d passar uppenbarligen inte mig.

Sökt typ 6-7 jobb i thailand också, fått typ 5 Nej du e för dyr i drift svar.
Vägrar söka barjobb! Så d verkar omöjligt...
Blir kvar i sverige, men var en rolig chansning :)

Sen har d väl inte hänt så mkt mer, displayen på min telefon e spräckt så ja ska lämna in den på tisdag lr nåt, suger, självrisk på 998:-
Har sjukt mkt utgifter den här månaden, gillas inte...

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch efter att jobbat fm, tagit powerwalk på 1h, gymmat 1h. Resten av kvällen består av så lite som möjligt, ev en promenad om jag blir rastlös.

Ge mig ett liv sa jag!!


Nu händer d grejjer!

Nu händer d grejjer!
Bestämde mig för att ta tag i ALLT som jag borde gjort för länge sen.

Häromdagen tröttnade jag på att bo i en liten etta utan balkong, skickade en intresseanmälan på en 2:a med balkong. Dagen efter fick jag komma o titta på den o sim salabim så blev den min:) Har kontrakt från den 1 augusti, håller tummarna på att Aberdeen e snälla o låter mig slippa sista hyran här, har verkligen inte råd med 2 hyror en månad, allra helst då den nya kommer kosta mig nästan d dubbla i månaden men d e d fan värt :)

Enda negativa e att jag kommer ha betydligt svårare att få ihop pengar till nästa resa + att jag måste betala skulder, lån o skit...

Gav mig fan på att jag ska gå ner i vikt också, så simsalabim e jag anmäld till xtravaganza, ska dit på onsdag. Och e nybliven ägare till en cykel. Nu jävlar ska fettet bort!!!!



Innan jag ska iväg o bowla idag så ska jag kolla igenom massa av mina ägodelar o se vad jag ska ha kvar, massa kläder kommer att ryka d vet jag redan nu. sen blir d iväg till återvinningen med skiten, mindre grejjer att fytta o d e juh alltid ett plus :)

Pratade med mitt försäkringsbolag idag o d lät som att jag ska få tillbaka lite pengar för "förlorad tid på semestern pga sjukdom", fan att jag inte gick till läkaren så fort jag blev sjuk i stället för att vänta 5 dagar, blir inte många kr jag ev får tillbaka nu :-/ 

Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer ngn vart med mina planer för dagen.


RSS 2.0